2009. január 14.

UJ IDENTITAS

Hat igen a szo szoros ertelmeben boldog.Ugy ereztem magam mintha joval a fold felett lebegnem.Orom es boldogsag aradt szet egesz lenyemen.Az az udv bizonnyossag amely betoltotte szivemet batorsagot adott arra hogy funek fanak elbeszeljem milyen nagy dolgot is cselekedett velem az Ur.Azt gondoltam eleg elmondanom milyen csodalatos az Ur terve, s foleg milyen egyszeru a megvaltas titka,csak hinni kell s maris elnyerheted a mennyei allampolgarsagot.Egy dolgot elfelejtettem amit ereztem az en erzesem volt az emberek nem osztoztak lelkesedesemen.Mint mar emlitettem kifele nagyon moralis eletet eltem,megteresem elott is.Bemeritkezesem utan az elso dolog amire az Urnak lelke felhivta a figyelmem egy volt munkatarsam iranti ellenszenvem volt.Vetett ellenem. es ezert szivemben ellenseges erzesek tornyosultak iranta.Most pedig az Ur azt akarta hogy rendezzem viszonyomat es bocsanatot kerjek tole.Ket napig hallogattam a latogatast,de mikor mar a szivem nyugtalankodni kezdett eltokeltem magam a latogatasra.Termeszetes hogy bolondnak voltam elkonyvelve tettemert,hiszen tudott dolog volt hogy nem voltam hibas.Marhogy ennyire megalazd magad -jott az itelet.Csakhogy a kerdes az hogy mennyire,elerhetjuk e mi azt az alazatot valaha amellyel az Ur Jezus erettunk megalazkodott? Oh nem.Ezt a peldat azert irtam le mivel az Ur meg sok ilyen eseten atvezetett amely altal meg kellett tanulnom lettenni az onigazsagom s kovetni az Urnak igazsagat.Mert az Ur a szivemet akarta megtisztitani es tisztitja.Nem ment mindig minden siman szenvedesben is volt elegge reszem mert az onerzet,meg a makacssag,buszkeseg,faj gyakran.De az Ur kezeben gyemantta csiszoltattatni a legszebb dolog.Es ez nem tolunk jon hanem az O muve.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

úgy szeretek ilyen bejegyzéseket olvasni. Új erőt kapok. Köszönöm!

Maresz írta...

Dicsőség az Úrnak mindazért, amit Irénke tv.nő életében végzett! Emlékszem, hogy milyen nagy hatással volt ránk a bemeritkezés hire! Csodálkoztunk a hitén, hogy volt bátorsága elindulni Kolozsvárra. Megérte!

iri írta...

Koszonom a hozzaszolasokat,igen az Ure a dicsoseg mindenert.Csodalatos dolgokban van reszunk ha elidulunk Vele

Tündi Daika írta...

Most olvastam el megtérésed történetét! Izgalmas, mit tud ISten végezni egy emberi életben! Olyan jó volt olvasni, köszönöm, hogy megosztottad velünk is!