2009. november 25.

KOSZONTO


Kivankozik ki belolem ,mivel ma egy uj rendszeres olvasot fedeztem fel, s habar nem uj nalam mert meg az elejetol olvas s kuld megjegyzest is,megis most valt hivatalossa jelenlete.Mindig megorvendek mikor noni latom a szamot a rendszeres olvasoknal,de ugyanakkor no a felelosseg is hogy ha mar beneveztek legyen olvasni valo is.Ahogy Evodia mondta a noi talalkozon(nem tevedek?) szukseges hogy legyen mondanivalonk akkor amikor irunk ,mert nem szorakoztatni (van ilyen is) akarjuk ,hanem gazdagitani olvasoinkat.Ezert orvendek is de el is kotelezem magam.

Ezert orvendek s szeretettel koszontelek KISS JUDIT

Nagy eloszeretettel olvasom egesz csaladjat,a szolgalathoz valo komoly hozzaalasuk pelda szamomra.


Tudjatok mi is nehez ilyenkor meg a dijazaskor is?

Hogy szeretnek minden egyes olvasomat koszonteni meg dijazni is mert mindenkinek orvendek s szivesen idozok,Krisztanal is,Maresznel is ,Prodan Martanal is s meg sorolhatnam,dehat ez van.

10 megjegyzés:

iri írta...

Koszonom Tunde,sikerult,ugye?

Kiss Judit írta...

azt hiszem már váltottunk néhány "megjegyzést" és tegezó viszonyban.

Hát renszeresen olvaslak, csak még nem jelentkeztem be eddig, ma volt kevés időm és megtettem, még másokhoz is szeretnék bejelentkezni.
Micsoda megtiszteltetésben részesültem!!! Gyönyörű a virág! nagyon köszönöm Irén. Meg azt, ahogy moderálod a közönséget, mint tapasztalt nő. áldjon az Úr.

Kiss Judit írta...

olvasók táborát akartam írni a közönség helyett. bocsánat.

iri írta...

Igen Judit,ezt megirtam,szerintem a tegezo viszony testverek kozott termeszetes,ezt "kikerem magamnak "meg sokkal fiatalabbtoktol. En is koszonom!

sedith írta...

Miylen igazat szóltál! Én is érzek hasonlókat, főleg ha oylan valakiről is van szó, akit személyesen ismerek. Valahoyg oylankor jobban érzem azt, hoyg felelősség is van a dolgok mögött.

És most, íyg utólag, én is elnézést kérek, hoyg egyből letegeztelek, de nem tudhattam, hoyg ki rejtőzik a név mögött, amikor olvasómmá váltál. A neten meg amúgyis mindenkit tegezni szokás. :)

sedith írta...

ÉS én is csak most vettem észre, hogy "hivatalosan" nem vagyok az olvasód. Nem tudom, hoyg maradhatott ki, de most mindenképpen pótoltam. :)

iri írta...

Termeszetes hogy tegezodunk itt nincs kor s amugy is tisztejuk egymast.Koszonom hogy beneveztel.Legy aldott!

Unknown írta...

Örülök, hogy meglátogattalak.
Boldog vagyok, hogy hozzám, Hozzád hasonlóan még sokan gondolkodnak.
Karácsony estéjén talán a legfényesebb csillag fénye minden ember arcát megvilágítja!
Gratulálok a szép blogodhoz!
Józsi

Johanna írta...

Akkor en is batorkodom, eddig is nehez volt megtalalni a szavakat a megjegyzesben, egyszerubb tegezodni, mar megszoktam itt ahol elek, hogy mindenki "you". Mar tervemben volt, hogy irok egy emailt, hogy kerjem az engedelyedet a tegezesre. De kooszonom a kedves megjegyzoknek, hogy ezt ki hoztak. Koszonom Iri, az Ur aldjon tovabbra is teged:)

iri írta...

Koszonom,Johanna ,foleg hogy mindig szembetunt a magazasod.Orvendek hogy valtottal!