2009. november 24.

EN IS NAGYON SZEPEN KOSZONOM



Es igyekszem tovabbadni oda ahol lesem a bejegyzeseket hogy gazdagodjak egy ujabb beirassal.Bevallom nehz dontenem mert eleg sok helyen otthonosan erzem magam ,de azert igyekszem ugy donteni hogy a nagyon jok kozul megis a kivalobbak kapjanak dijat.

http://dajkatunde.blogspot.com/2009/11/jazmin-imaja.html megnyero,kedves irasait elmeny

olvasni

http://jadekonyha.blogspot.com/2009/11/almas-rozsa-pite.html nala mindig meglepetesre varhatsz s nem egy unalmas sutes fozesre -alkot.

http://edithreceptjei.blogspot.com/2009/11/tormas-ceklas-tesztasalata.html itt egy nagyon kedves konyhamuvesznore talalsz ki olyan szepen otvozi az ujat a hagyomanyossal

http://nonekszulettem.blogspot.com/ ot ha mindenki kenyezteti en miert ne,hisz mindenfele jotanacsal szolgal,ugy recept mint szellemivel,megha ki is torolte ami a legszebb volt...de en gyorsabb voltam es......meglepetes.

http://wwwjoazur.blogspot.com/2009/11/zsuzsi-kereserehat-igy-novogettunk-az.html Moninak szeretettel hogy nem fosztott meg az oromtol hogy tovabb olvassuk.

http://angyallka.blogspot.com/ mert felvidul a lelkem mikor olvasom

http://jakabpetimi.blogspot.com/2009/11/hosszu-hetvege.html nagyon kedves,bator anyuka

http://martaborzasi.blogspot.com/2009/11/ma-kepei.html mert alig varom hogy olvassak valamit tole

http://halasz-johanna.blogspot.com/2009/11/hala-nap-az-imahazban.html verseivel balzsam szivemre

http://mikeadina.blogspot.com/2009/11/volt-egyszerre-ket-szulinap.html o is megvarakoztat irasaival pedig mindig gazdagit azzal amit ir

Na szoval ilyen hosszura sikerult!S amr mondtam hogy ne tudok linkelni de meg nem tanitott meg senki ,ugyhogy ez az eredmeny.

KOSZONOM HOGY VAGYTOK NEKEM.

14 megjegyzés:

Tündi Daika írta...

nagyon kedves vagy, köszönöm szépen. Amugy linkelni ugy kell, hogy amikor irod a bejegyzést kijelolsz egy szót, pl. itt, majd rákattintasz arra az ikonra ami a fénykép ikon mellett van, kiirja, hogy link. Ha rákatintasz, bejon egy kis ablak, oda beirhatod a cimet ahova a linket szánod. Remélem sikerul, hanem kérdezz nyugodtan:)

iri írta...

Koszonom ,majd beszamolok az eredmenyrol

sedith írta...

Iri, én is nagyon szépen köszönöm, a díjat is és a kedves szavakat is. Rögtön pótolom a bejegyzésemben a dolgokat. :)

Budai Evódia írta...

Meguntam, hogy nem ismerjük egymást személyesen. Mikor találkozunk?:) Nem jössz el hozzánk meglátogatni? Komolyan kérdezem!

Budai Evódia írta...

Jaj, elfelejtem a lényeget. Nagyon köszönöm, hogy kényeztetsz:).

iri írta...

Evodia ,koszonom a meghivast,en is forgatom a fejemben-szivemben ezeket a gondolatokat,s tudom hogy azonnal ha beerik,leesik s majd gurul -gurul s begurulja osszes kedves blogbaratnoimet!Vigyazat:LAVINA

Borzási Márta írta...

Hát ezt is megértem! Köszi Irénke! Pedig a sorban csak én nem érdemlem, mivel nagyon de nagyon keveset írok. Tudod azt szoktam mondogatni, hogy a könnyed tollforgatás a családunkban nem nekem jutott:).
S a meghívás részemről még erősebb mint Evódia részéről, már csak azért is, mert én már személyesen ismerlek, dicsőség az Úrnak! Dannal együtt szeretettel várunk hozzánk, s aztán Evódia ide csak 25 km.

Módi Noémi írta...

Nagyon szépen köszönöm! Én is már nagyon szeretnék személyesen találkozni, kedves Irivel!

iri írta...

Nahat hogy ebbol mi lett!En akartalak dijazni titeket s vegul is en kaptam dijat kedvessegetekkel,meg a meghivassal.Hat annyit elarulok hogy a nagyon kozel jovoben ez nemtortenik meg(csak ha az Ur maskent hataroz) de ha meglesz hat Marta azt mar fontolgattam hogy Perecsen lesz az elso.

Mike Adina írta...

Iri, te mindig olyan találóan fogalmazol! Köszönöm, hogy nekem is juttattál egy kis meglepit. Én is drukkolok a találkozásnak, kiváltság ugyan, hogy így ismerhetlek, de személyesen lenne az igazibb!!!

Johanna írta...

En is koszonom, kedves Iri. Amikor elolvastam ezt a bejegyzest, meg nem volt egy megjegyzes sem, gondoltam, hogy irok reggel es lam lam en vagyot a 11 ik. HA le irom az este ugy hangzott volna mint az Evodiae, mar irtam Maresznek is, hogy nagyon varom a talalkozast azokkal akiket nem ismerek szemelyesen, ez Irire is vonatkozik.En is halas vagyok azert, hogy olvashatom sorait. Tovabbi jo hetet, Isten aldasaval.

Johanna írta...

es gratulalok a "nagykorusaghoz" "zeng hala enek az O Nagy Nevenek, hogy Isten kegyelme ram, rad talalt".

iri írta...

Koszonom!

Mónika írta...

Ó,Iri,nagyon hálás vagyok érted!Köszönöm,hogy írhatok,hogy olvasol,hogy ilyen lehetőségünk van,hogy barátokat szerezzünk,ismerkedjünk,hogy elmondhatjuk bizonyságainkat!Nagyon-nagyon jó az Úr!És öleljen át az Ő nagy szeretetével!