2009. október 16.

OH URAM EN ISTENEM!

Mily csodalatos vagy Te "a ki adta a napot, hogy világítson nappal, a ki törvényt szabott a holdnak és a csillagoknak, hogy világítsanak éjjel, a ki felháborítja a tengert és annak habjai zúgnak, Seregek Ura az ő neve: "
Te ki igy szoltal:Törvényemet az ő belsejökbe helyezem, és az ő szívökbe írom be, és Istenökké lesznek, ők pedig népemmé lesznek"
Mert megitatom a szomjú lelket, és minden éhező lelket megelégítek"

Ah, ah, Uram Isten! Ímé te teremtetted a mennyet és földet a te nagy hatalmaddal és a te ki
kiterjesztett karoddal, és semmi sincs lehetetlen előtted!
.
A ki irgalmasságot cselekszel ezeríziglen, és a ki az atyák bűnéért az ő fiaik keblében fizetsz meg ő utánok, te nagy Isten, te hatalmas, a kinek neve Seregeknek Ura!
19.
Nagy tanácsú és hatalmas cselekedetű, a kinek szemei jól látják az emberek fiainak minden útait, hogy kinek-kinek megfizess az ő útai szerint, és az ő cselekedeteinek gyümölcse szerint;

Ez a hatalmas Isten irgalmazott nekem is,s gyermekeve tett!

Ezert joreggelt kialtok hozza es imadom szep nevet,csodalom gyonyoruseges Szemelyet, hirdetem csodatetteit,s szivem halakat zengedez.Amen

5 megjegyzés:

Módi Noémi írta...

Én is ezt teszem!:) Ámen!

kása andrea írta...

Az Úré a dicsúség mindenért! Ámen!

Tündi Daika írta...

Ámen!

Johanna írta...

Kedves Iri, koszonom a megjegyzeset, ha nem is irok megjegyzest gyakran, mert sietek vagy eppen nem vagyok bejelentkezve, de a bejegyzeset orommel olvasom mindig. Kulon orom es hala es csodalat Isten irant amikor olyan szemely bizonysagteveset, megtapasztalasat hallgatom, olvasom aki a vilagbol tert meg.Hala erte az Urnak. Aldott vasarnapot kivanok mindenkinek.

sedith írta...

Szia, Iri, nézz be hozzám, vár valami!!!:)