2009. május 21.

MAR EGY IDO OTA

Tervezgetem magamban hogy itt a blogon vegezzem Biblia tanulmanyozasom.S ezt azert mert olyan kornyezetben elek ahol nem sikerult ugy masfel evnel tovabb bevonni masokat (testvernoket)is ebbe az elfoglaltsagomba,egyedul kell ezt vegezzem,mivel nekem eletfontossagu hogy mindegyre szervezetten tanulmanyozzam Isten Igejet.17 ev alatt eleg gyakran megtortent hogy egyedul kellett vegezzem ezt,tavol leven a gyulekezetemtol.
Szoval ugy gondoltam ha itt vegzem ezt, hat osztonozni fog hogy ne hanyagoljam el s ne lustalkodjam.Persze hogy szivesen latom ha valaki hozzam szeretne csatlakozni.
Most eppen a HOGYAN ISMERJUK FEL ISTEN HANGJAT cimu tanulmanyt szeretnem elkezdeni.Ezt a Dr.Gary A Schwarz tanulmanya alapjan.
Miert van szukseg arra hogy ismerhessuk Isten hangjat?
Talan soha mint ma nem kerestek az emberek az iranyelveket ami alapjan eletuket vezessek.Viszont nagyon sok hang letezik a vilagban mely egymassal versenyez hogy figyelmunket felkeltse.Hogyan ismerjuk fel Isten hangjat akkor amikor kulonbozo fontos hatarozatot kell vennunk.Tulsagosan is fontos a jovonk ahhoz hogy tevesen dontsunk.Ahhoz hogy minden esetben a helyes utat valasszam szukseges ismernem Isten akaratat,s aszerint dontsek.Lehetseges ez? Ez a tanulmany erre akar elvezetni,ha ezt igazan akarjuk s kivanjuk mindenben az Ur akaratat cselekedni.
Mara ennyi eleg, holnap azt szeretnem atvenni hogy mi a feltetele annak hogy Isten akaratat megismerd.

5 megjegyzés:

Hanga írta...

Ez nagyon jó ötlet!

iri írta...

Koszonom Hanga,nem tudom miert,sajnalatomra nem akarja a lapodat nyitni az Internet Explorer.

Budai Evódia írta...

csatlakozom én is, ha nem is ígérem előre, hogy rendszeresen...

Kriszta írta...

Ó, nagyon szeretném én is ezt a könyvet megkapni. És én is annyira csatlakoznák...
Honnan lehetne ezt megvásárolni???

iri írta...

Kriszta sajnalom,de csak egy peldanyban van meg nekem,tankonyvem volt a Biblia iskolaban,s Dr.Gary volt a tanarunk s o allitotta ossze a tankonyvet is.Amennyire tudom atadom itt a neten s ha netan masformaban is ohalytanad...talan