2009. május 27.

UJABB TALALOS


Mi az a vitamindus eledel mellyel kenyeztetem ezen a tavaszon tyukocskaim?
Persze ide meg azt is hozzafuznem hogy nap mint nap nem csak Maria reszet kell elvennunk hanem boven kijut Marta reszebol.Ugye?
Megha csak ketten vagyunk ferjemmel, egesz nap kijut a munkabol is.Ez a mindennapi rutin,fozes ,takaritas,ontozes,egy keves a kertben is,mert ugye a szarazsag nem sok munkat ad naponta,mivel meg a burjan se no.Ma peldaul segitettem ferjemnek a tuzifa behordasaban a szinbe.Vagyis o vagta(nagyon szereti) en hordtam, vagyis a talicska.Na meg aztan szinte ket hete kinozom magam az ugynevezett 90 napos dietaval,ma eppen gyumolcs napom volt, nem mondom milyen ehseg tombol a gyomromban,de majd kipotolom holnap mert hus napom van.Eredmeny? hat egyelore........majd maskor.Szoval roviden ez lenne.

8 megjegyzés:

Hanga írta...

Megint nem fogom kitalálni, de azért tippelek: friss salátalevél.

marika írta...

jó kérdés...hmmm...én is saláta levelet akartam irni,na de legyen más valami ...hát...talán kenyeret??na,la´tszik hogy nekem nem volt soha tyukocskám:)

Kiss Judit írta...

szerintem a csalán darával? mi ezt adtuk régen. diéta- sok sikert és kitartást hozzá! meg, hogy ne szedd vissza a leadott kilókat a kúra után sem.

iri írta...

Koszonom,hogy figyelembe vettetek irasom,mar ez is nyeremeny,viszont amit irtatok,a megszokott eledel,amit adtam kulonleges.Lehet estefele megtudjuk.

Budai Evódia írta...

én nem az etetéshez, hanem a koplaláshoz szólok hozzá. nekem hosszútávon az segít, hogy a szénhidrátot lecsökkentem. ha nagyon lecsökkentem nagyon fogyok, ha kicsit akkor lassan, ha picit, akkor megtartom az alakom.

iri írta...

Igen bizonyara jo az anyagcsere folyamatod ,nalam nagyon lassu s ezert nehez a suly veszites is.

Csillagos írta...

Drága Iri, köszönöm bíztató igéidet, nagyon sokat érnek most!!! Szeretettel: csillagos

Nelly írta...

nálam is bevált a 90 napos, csak nekem gondjaim vannak a kitartással. amúgy gyümölcs napon megengedtem magamnak egy kis piritóst is, mert a gyümölcsöktől sok lett a gyomorsavam.