2010. szeptember 6.

MIT IS DOLGOZOL NAGYMAMA


Ha mi elmegyunk?-kerdezte legnagyobb unokank.
Bizony ez a nagy kerdes.Mit is dolgozzak ha mar eppen itthon vagyok?S nincsenek itt az unokak.Maradt utanuk a nagy csend.
Az este erkeztem haza az Ur irgalmassagaval, hordozva magamban meg mindig a jooo hulest.Negy ejszaka almatlansag utan az ejjel sem sikerult 2 ora utanig elaludnom.A kohoges miatt(ma elkeszitem az Annacska tormas uveget)
Szoval a kerdes nem az hogy mit , hanem hogyan is dolgozzak ?Mert dolog az van boooven, de sajnos nem erzem kepesnek magam tul sokra vagyis mindenre.S teszem csak a mi muszaj, meg amit tudok,mert nem csak egy egyszeru hules , hanem bizony a horgok tele vannak s nehezen szabadulok.De ha mar ezen at kell mennem-varom turelemmel a kimenetelt.
S a munka meg varhat, ami nem surgos mert most eppen nincs ra idom-kohognom kell.

7 megjegyzés:

Emese írta...

az Úr Jézus gyógyítson meg kedves Iri! a tormás palackot próbáltam már én is és bevált, igaz kissé erős, de használ :)

Abigél írta...

Kedves Iri,tudom hogy nem könnyű így lenni csa egy napig sem,de ajánlom ismét az egy napig való semmittevést-pihenést az ágyban.Sokat segít és megéri.Gyógyulást!

Györgyi írta...

Az Úr adjon mielőbbi gyógyulást!

Vári Józsefné Zita írta...

Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

kása andrea írta...

Gyógyulást! És most igazán ne törődj a sok munkával, az megvár ugyis, pihenj sokat, mert biztos, hogy a szervezeted ezt kivánja! Az Úr adjon erőt, és gyógyulást!

iri írta...

Koszonom,igyekszem meghallgatni a jo tanacsokat.

Névtelen írta...

Édes iri!gyógyulást kivánok én is,Boriska