2010. szeptember 8.

MEREM AZT HINNI HOGY SZAMOMRA


Most van a gyogyulas kirendelt ideje, mert meg akkor is ha jocskan kohogok, mintha lazult volna a testemben a betegseg szulte feszultseg s ma reggel mar konnyebben ebredtem.Hala imaitoknak s a jotanacsoknak.
A tegnapi pihenes meg az allando szaglas a tormas-boros palackba meghozta eredmenyet.
Azert meg betartom a labadozassal jaro szabalyokat s meg akkor is ha munkakedevem is kezd helyreallni, megalljt parancsolok meg magamnak.
Ha hiszitek ha nem hasznalt az hogy "Ti " parancsoltatok agyba,mert sajnos meg van bennem egy olyan restellos erzes (s itt eszembe jut a "Fiam nincs semmi dolgod?" tudja az akinek ismerosen cseng) hogy megha betegen is semmitevessel foglalkozzam.Ez a belenk rogzott neveles.Meg aztan nekem harom ferfi mellett (minden noi segitseg nelkul) allandoan mukodo kepesnek kellett lennem.Szoval errol kell leszokjam , mikor eppen muszaj, megszabadulni a lekiismeret furdalastol mikor annak nincs helye.
Azt hiszem tobben is tudjatok mirol beszelek.Ez az onhajhaszas ismeros.Nemde?

7 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Orulok,hogy kezdel labbadozni,es adjon Mennyei Atyank teljes gyogyulast.Az egeszseg is Isten ajandeka es O adja azoknak akik kerik.Adj halat a betegsegert es fogad el a gyogyulast Istentol.Ajanlanek egy tippet,ha beteg vagy es agyban kell maradnod,olvazsd a bibliat,kezimunkaly es meglatod nem lessz lelki furdalasod,mert nem tetlenkedsz.Kivanok minel hamarabbi gyogyulast.

Budai Evódia írta...

de!
gyógyulást teljesen...
mi is mind szortyogunk sajnos. Lajosnak a hangja is nagyon fátyolos már jó ideje,

iri írta...

Koszonom!

Abigél írta...

De még milyen ismerős!
Hányszor hallottam és mondtam én magam is később gyermekeimnek.De mára én is megtanultam(remélem)hogy ez nem mindig jó.
Gyógyulást!

Abigél írta...

De még mennyire hogy így van!
Nekem is meg kellett tanulni h mindennek rendelt ideje van.
Gyógyulást és sok pihenést!

iri írta...

Koszi , koszi!

Anna Isten oltalmában írta...

Orvendek,hogy a gyogyulas utjan vagy.
Annak is ,hogy komolyan vetted a tormas kezelest.Kivanom,hogy minel hamarabb erosodj fel ebbol a betegsegbol es tudj szolgalni szeretteid fele.