2010. szeptember 17.

MEGPROBALTAM LEFORDITANI

Mint latszik A.W.Tozer irasa, ki nyolc ponta foglalta ossze mikent szeretne latni a Gyulekezetet, kifejezven aggodalmat az olyan aramlatok,uj vallasok irant amely nem tartja szuksegesnek a sziv tisztitasat, s az egyen megigazulasat mint eletmod.

1.Szep egyszeruseg-Mindig elovigyazatos vagyok a mesterkeltseg es a vallas komplikaltsagaval szemben.Szeretnek egyszeruseget latni.A mi Urunk Jezus Krisztus egyike volt a legegyszerubb embereknek ki valaha elt.Egyszeruen nem lehetett belevinni semmilyen formalitasba.O olyan egyszeruen es szepen mondta el mondanuvalojat mint ahogy egy madar enekel reggel a fan.Ez az amit szeretnek megvalosulni latni ujra gyulekezeteinkben.Ennek az ellenkezoje a mesterkeltseg es komplikaltsag.

2.Sugarzo kereszteny szeretet-Kivanom visszaallitani azt a sugarzo szeretetet, mely keptelen a durvan,irgalmatlanul beszelni valakivel vagy valakirol.Ehhez megfontoltsagra es allando madsagra van szukseg.Ettol a Satan gorcsot kapna, s olyan haragossa valna s kiabrandultan s sertodotten ulne a pokolban.
Ebben a kereszteny felmentes utolso halalos periodusaban olyan kereszteny csoportoknak kellene letezniuk kikben ez a sugarzo szeretet van meg s semmikepp sem tudod olket ravenni hogy irgalmatlanul vagy igazsagtalanul beszeljenek.

3.Alazattal teljes tiszteletadas-Szamomra nagyon kiabrandito hogy minden tisztelettel teljes alazat nelkul jovunk az imahazba, Isten jelenletenek tudata nelkul.Leteznek hamis vallasok,vallasos szektak,es olyan kereszteny szektak, melyek szeretnek Istent beskatulyazni s csak amikor e dobozhoz kozelitenek erzik a felelemmel tele tiszteleadast, meg csodalattal teljesek.Persze hogy te meg en szertnenk felszabadulva lenni egy ilyen poganysag alol, vagy egy ilyen hamis szektansag alol.De ugyanakkor szeretnenk olyan embercsoportokat latni kik megvannak gyozodve Isten jelenleterol s nem egy lezart dobozban tudjak, hanem igenis koztunk van.Hogy Jezus Krisztus koztuk van, s telve legyenek egy felelemmel teljes alazatos tiszteletadassal mikor egybegyulnek.

4.Teljes orommel legyenek az informaciok irant-A szazad elejen Wales-ben Evan Roberts vezetese alatt nagy ebredesek tortentek, G. Chambal Morgan – a Westminsteri nagy angol predikator odahagyva gyulekezetet Walesbe utazott.Egy ideig ott maradt magaba szivva az ott megnyilvanulo szellemi ebredest.
Visszajovet igy szolt gyulekezetehez:Eneklesetekbol hianyzik az orom,viselkedesetekbol hianyzik az orom s nincs meg bennetek az a lendulet amit ott lattam.Tanacsolta oket hogy eljussanak ahhoz a ponthoz hol elfogja oket is ezen informaciobol eredo orom.

Megprobaltam leforditani negyet a 8 pontbol innen
Holnap megprobalom folytatni.
Remelem sikerult visszaadnom, megha nehezsegekbe is utkoztem.

2 megjegyzés:

Módi Noémi írta...

Ohh, kedves Iri! Köszönöm:)!!!
Meglepi volt mikor benéztem ma este ide...:)

iri írta...

Nagyon szivesen Noemi.Remelem jol van.Ma folytatom.