2010. február 24.

MAR LEJART


Harom nap ,es en ugy erzem hogy elfolyik az ido kezem kozott.Oly gyorsan telik,hogy azt hiszem fustbe ment terv lesz hogy mennyi mindenre jut majd idom.Hat meg arra sem hogy rendszeresen irhassak ide.Orvendek ha nehany bejegyzest elolvashatok.

Ket tanulas kozott folyik napom.Samuel delutan megy iskolaba ugyhogy este is reggel is tanulunk.Persze hogy en is kell tanuljak ,mert meg mindig igenyli a felugyeletet.

A kissebbik Jonatan ovodaba megy,meg jo hogy van segitsegem ,egy huszeves fiatal aki velunk lakik.Mar irtam rola,nincs csaladja s ugyancsak lelki gyerekunk mint Veronika a masik fiatal ,o mar csak hetvegere van itthon,mert iskolaban van hetkozben,Slatinan.

Lehet ha kisse osszeszedem magam az alkalmazkodas utan meg beosszam az idomet az igenyek szerint.A deli orakban ,meg keso este szakitok idot bloggolasra.Este megszerkesztem a beszamolot is Rauleknak,hadd legyenek ertesitve a gyerekekrol.Most aztan aldas az internet hogy tarthatjuk a kapcsolatot.Nekik is es a gyerekeknek is konnyebb.

Egyelore ennyi ,orvendek hogy olvashatok rolatok is.

4 megjegyzés:

Borzási A. Kriszta írta...

Iri, olyan jó, hogy te mindig gondolsz ránk is!

Györgyi írta...

Jó ,hogy írtál,már vártam.

Mike Adina írta...

Igen, nagyon jó!

iri írta...

Hat en csak furdozom a kedvessegetekben!