2009. március 18.

A GYERMEK ES A JATEK

Buntetes volt szabva mindket unokamra,mert megszomoritottak szuleiket.A buntetes abbol allt hogy megvolt tiltva barmilyen jatek hasznalata.
Ennek a kovetkezmenye az lett hogy barmi kerult a kezukbe azzal jatszottak.Vegul az etel is azza lett.A kis Ionatant azon kaptam rajta hogy az allatfiguras zselekrol modott le s egesz meset hozott ki beloluk. s orakig eljatszott veluk.Bizony a jatekrol nem tudnak lemondani.
Ma van a Raul szuletesnapja.Ugy hataroztuk a fiukkal hogy megunnepeljuk.Tortat keszitunk.Nagyot mullattunk mert bizony a tortank belseje kifolyt az alja ez oldala megegett(nem ismertem a nukodeset az aragaznak)De nem hagytuk magunkat s ujat sutottunk .M a megtoltjuk.Tul unalmas ha minden jol megy.

7 megjegyzés:

Emese írta...

Azt én is észre vettem hogyha elvannak tiltva (Balázs számítógép, mesenézés) sokkal jobban eltöltik az idejüket, mert nem a kész játékokkal ügyködnek, hanem használják az eszüket és így gyakorlatilag bármivel tudnak játszani.

Nelly írta...

Isten éltesse sokáig Rault! És további gazdag élményeket a gyerekekkel.

iri írta...

Koszonom

Kriszta írta...

óóó, akkor Boldog szülinapot neki!

Névtelen írta...

Boldog szülinapot Raul nak!!Isten éltesse !Élvezem hogy leirod az élményeidet!Köszönöm hogy olvashatom!Légy áldott kedves Iri tvnö!!

Névtelen írta...

Boldog születésnapot kivánok,Boriska

iri írta...

Koszonom mindanyiotoknak,kedvesek vagytok