2009. március 19.

TOKELETES NAGYMAMA?

Semmikeppen nem,ma elo kellett vennem ujra Jakobot s attanulmanyoznom s kerni az Urat hogy teljesitse be rajtam Igejet
Engedelmeskedjetek azért az Istennek; álljatok ellene az ördögnek, és elfut tőletek.
8.
Közeledjetek az Istenhez, és közeledni fog hozzátok. Tisztítsátok meg kezeiteket, ti bűnösök, és szenteljétek meg szíveiteket ti kétszívűek.
9.
Nyomorkodjatok és gyászoljatok és sírjatok; a ti nevetéstek gyászra forduljon, és örömötök szomorúságra.
10.
Alázzátok meg magatokat az Úr előtt, és felmagasztal titeket.
Lehet hogy bejegyzeseimbol ,egy szelid,turelmes,megerto,nagyszeru nagymami hangzik ki, s nem mintha nem lenne ez is meg ,de a napokban sajnos nagyon elvesztettem nehanyszor beketuresem,felmergelodtem,kialtoztam,egyszoval megszegyenultem.
Ezert volt szukseges megvizsgalnom magam az Ige fenyeben.S halat adok az Urnak azert hogy kegyelmes hozzam s lemerhetem magam.Persze hogy mondhatom meg volt minden okom.De nem a korulmenyek formalnak minket hanem az Urnak Lelke.Gyumolcsei kozt nem szerepel a mergesseg,turelmetlenseg.Orvendek hogy volt alkalmam igy is latni magam s van kegyelem megvaltoznom.Van kegyelem arra is hogy bocsanatot kerhessunk en az unokaktol s az unokak tolem.Mert van megbocsajtas.Ez a merlegeles ma reggel volt s ma mar eleg szep rendben alakultak a dolgok.Kerem az Urat hogy tartson meg kegyelmessegeben.
Meg akkor is mikor a hofeher kalorifer kekke lesz mert eppen kek szinu gyurmat kentek szet rajta s a forro testen szepen elkenodott.Oh meg jo hogy szepen lement.Ez csak egy a sok kozul.
Legyen az Ur irgalmas hozzank.Csak ket fiura vigyazok ,mind az ot csak ritkan van jelen.Az mar igazan proba.

2 megjegyzés:

Nelly írta...

"nem a korulmenyek formalnak minket hanem az Urnak Lelke" - erre sokszor kell emlékeztessem magam, mert nagyon hajlamos vagyok engedni a körülményeknek!

Sok erőt, áldást az unokák gondozásában!

Budai Evódia írta...

igazi nagymama!!:)