2010. november 6.

JOCSKAN IDEJET MULTA MIOTA

Hildatol es Hajnitol      dijat kaptam, s megigertem hogy eleget teszek keresuknek .Most jott el az ideje hogy ne                  
                                          
halogassam tovabb.Az igazsag az volt hogy semikeppen sem talaltam megfelelo valaszt keresemre hogy szeretteim irnanak rolam 7 igazsagot, nem mintha nem adtak volna valaszt de egyik sem tunt elfogulatlannak s annyira aradoztak hogy azt nem lehetett kitenni.Akkor valtottam  s kertem legalabb azt mondjak meg mi az ami leginkabb zavarja oket nalam(mert ugye ebbol meg lehet terni) erdekes modon nem jutott semmi eszukbe.Persze nem mintha nem lenne , de most eppen nem jon be.
Szoval igy allok s akkor gondoltam , tovabb mar nem halogathatom at kell vennem a dijat s egyuttal nagyon szepen koszonom mindkettotoknek, de ha rossz neven nem veszitek egy kicsit valtoztatok a szabalyokon.

Kedves  7 olvasomtol kerem hogy megjegyzesben megirja mennyire hasznosak szamukra bejegyzeseim.
S elvihetik a dijat.

5 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Szamomra irasaid nagyon hasznosak.Rajtuk keresztul ismertelek
meg.Egyetlen alkalomkor talalkoztunk de meg nem is beszeltunk egymassal.De mindezek ellenere megjegyzeseidbol tudom,hogy szereted Istent,szereted gyerekeidet,menyeidet,unokaidat es keszsegesen utazgatsz mas helysegbe,hogy reszt vehess az istentiszteleteken.Mind ez nem kis dolog ,es mind ezek melett vezeted a haztartast segitokezseggel ferjednek odaadoan segitve.
Nem azert irtam,hogy dijat kapjak, hanem igazan van mit tanulni eletedbol.Isten segitsen tovabra is hogy peldaado eleteddel szolgald az Urat. ,

iri írta...

Koszonom Eva,en is a Hargitarol ismerlek, orvndek hogy hasznos lehetek.Kerlek vidd a dijat,mert megerdemled, bejegyzeseid miatt.

Gogyan Eva írta...

kOSZONOM SZEPEN DE NEM VAGYOK MELTO A DIJRA,ES KERLEK AD MASNAK AKI IGAZAN ERDEMES RA.

Budai Evódia írta...

olvaslak, amikor csak tudlak, mert szeretlek, és a kapcsolat veled épít. elvittem a dijjat:)

iri írta...

Koszonom kedves Evodia!Mikor eppen arra gondoltam , hat senkinek nem kell a dijam,bejottel te.Neha jol jon az ilyen orom!Koszonom szavaid!