2010. július 4.

MOST ALLOK ES CSODALKOZOM

Hol is a baj , hogy ilyen hosszu szuneteket tartok blogomon? Talan az ido?Hogy olyan gyorsan telik s nem tudok joforman szusszanni sem s szaladnak a napok. Most eppen olvasni akartam bejegyzeseiteket, s egyszeruen azt irta:egyetlen blognak sem vagy rendszeres olvasoja.Na ez jo, gondoltam s igy bementem mashoz akinek bloglistaja ott all a jobb oldalon, s ott fedeztem fel hogy mar 5 napja nem irtam semmit.Azert nehezen nyeltem le, de ugylatszik valosag.Mert mindig hangsulyoztam azt hogy olvasoi taborom kotelez arra hogy valami ujjal jojjek.
Most eppen az jar az eszemben nehany napja hogy valamikor-valahol-valakinel olvastam idobeosztasrol, elore elhatarozott programrol(nem tudom ha nem Krisztanal meg Evodianal) s ugyebar akkor ellenkezett bennem a szabadsagra vagyas hogy dehogyis, nem kerek ebbol.Viszont most mindinkabbszukseget erzem annak hogy egy listat keszitsek arrol hogy mit hanykor -hanytol-hanyig vegezzek.Mert ha nem ugy erzem az ido kiszalad kezembol.
Azt hiszem ez a nyugdijassag utvessztoje mert olyan sok ido all egesz nap elottunk hogy ugy erezzuk mindenre jut,s ezert probalok erofeszitest tenni arra hogy megszervezzem s jol beosszam.
Mit gondoltok sikerul?

8 megjegyzés:

Budai Evódia írta...

sikerül előbb-utóbb!:) pl.én ma beosztottam, hogy este csak két blogra jut időm. az egyik a tied lett!:)

Mike Adina írta...

Naná, hogy sikerül!

Zambo Dalma írta...

En sem allok jobban a bejegyzesekkel,es nem azert mert nem lenne mirol irjak.azt hiszem hogy nekem is szuksegem lenne beosztasra.ha ez(a rendszeres bejegyzes) meg egyezik az Ur akarataval,akkor sikerulni fog.

iri írta...

Ez jo hogy biztattok, mar ez is kotelez,ilyenforman csak sikerul valamit elernem

Borzási A. Kriszta írta...

Sikerül Iri. Én nem féltelek téged!

iri írta...

Koszi Kriszta!

Abigél írta...

Én mindig azt mondom a gyerekeimnek is hogy mindig arra van időnk,amire akarjuk hogy legyen.Igaz,ez nem mindig sikerül nekem se:)

iri írta...

Igazad van Abigail!