2010. július 28.

12 FOKOS JULIUSI SZERDAI ELMELKEDES



"ellenben az Istenét ismerő nép felbátorodik és cselekeszik."
Micsoda batorito szavak!Ilyenkor mikor minden mintha a feje tetejen allna a vilagban!Felborult a rend.A megszokott rendje a dolgoknak!Szerte a vilagban a borzalom, keseruseg, gyasz honol.
De Isten Igeje nem valtozik .Ugyanaz!Ugyanaz a batoritas , igeret , ero cseng ki belole!Mint ez a fenti Ige is Daniel 11:32-bol.
Meg a masik blogomon irt Ige,melyet olyan eloszeretettel olvasok minden alkalommal.Mikor ra gondolok hogy ezert imadkozott Pal apostol .Ezt tartotta fontosnak.Hogy teljesek legyunk ismeretben es ertelmessegben.
Ez volt kiemelve Daniel konyveben is:
Az értelmesek pedig fénylenek, mint az égnek fényessége; és a kik sokakat az igazságra visznek, miként a csillagok örökkön örökké.
Kik ezek az ertelmesek?" Az Istenet ismero nep."
Megismerhetjuk Istent ha szetnezunk magunk korul,csodaljuk kezeinek munkajat, de leginkabb Igejebol,ahol elenk tarul termeszete,jelleme, csodalatos volta!S mindezt eletbe leptetve mindennapjainkban, a Vele valo szemelyes kapcsolat altal mindinkabb ismeretre es ertelmessegre tehetunk szert , hogy megkulonboztethessuk a jot a rossztol, mire oly nagy szukseg van ebben a feje tetejere allt vilagban!
Segitsen az Ur erre mindannyiunkat, de foleg legyunk hajlamosak a tanulasra s engedelmessegre!

2 megjegyzés:

Zambo Dalma írta...

AMEN!

Gogyan Eva írta...

Aldott legyen az Ur.Naprol-napra gondoskodik rolunk a mi szabaditasunk
Istene."68-Zsolt:20-verse.
Ezt tapasztalom nap mind nap,hogy ne lenek halas ,hogy mind erre raadasul meg a Mennyei hon is var Onala.