2010. június 2.

KOZTUDOTT DOLOG HOGY ELMENK NEM TUD

Egyszerre nagyon sok informaciot feldolgozni.Igy tortent most is a Harghitan.Nagyon sok jo tanitas elhangzott. Istennek aldott emberei tartottak eloadast atadva nekunk tapasztalataikat, tudasukat , viszont semmikepp sem maradhatott meg minden apro reszletekben elmenkben.Bizonyara kinek mire volt szuksege azt eppen megjegyezte s altalanos benyomas az rajtunk hagyta belyeget.
Bennem is egy olyan meginkabb valo megszentelodesre valo torekves melyult el, bojt es meg tobb ima altal.
Viszont nincs minden veszve mert most is a tehnika jott segitsegunkre s mindent visszajatszhatunk , akar tobbszor is (persze akinek van internetje , s akinek nincs latogatoba mehet ahhoz akinek van)
De ugyebar a tehnika sem er semmit ha mogotte nincs ott az ember veszodsege faradsaga , hozzaertese.
S itt is megvolt .Lelkes hozzaerto fiatalok szolgaltak hogy mindez meglehessen.Nem kis dolog egesz ido alatt figyelni arra hogy mindent jol es tokeletesen rogzitsenek.Eleg faradsagos munkat igenyel.Egyszerre tobbre is kell figyelniuk.
Ezert hala ertuk s Ur aldja meg oket.
Ugyhogy ebbol kifolyolag ajanlhatom CSILLAGOSNAK is hogy valamit meghallgasson, mert biztos vagyok benne hogy segitsegere lesz.
ITT LEHET VISSZAHALLGATNI BERSZAN LIDIA A GYERMEKNEVELESROL SZOLO ELOADASAT.MEGSZIVLELENDO.

7 megjegyzés:

Borzási A. Kriszta írta...

az Úr annyira fel tudta használni Berszán Lídiát ebben a szolgálatban, valóban, NAGYON áldásos és tanulságos volt az előadása.

Csillagos írta...

Köszönöm, nagyon kedves vagy! Mihelyt lesz időm, és kis csendesség körülöttem, belehallgatok!!!

iri írta...

Nagyon szivesen, remelem lesz ra ido!

Abigél írta...

Csillagosnak:nem csak csendességben lehet hallgatni,az nem mindig jön össze,tudom tapasztalatból.Az elmét oda kell szánni a hallgatásra,és menni fog munka közben is:)

EVI írta...

A következő hargitai blogtalálkozón szeretnék ott lenni!:)

EVI írta...

Hallottam a Hargitán a bizonyságtevését. Áldást kívánok további életére! Várom én is a csodákat.:) Nemrég kezdtem hozzá blogokat olvasni, több helyen is olvastam a megjegyzéseit, örülök, hogy mostmár ismerem, aki írta.

iri írta...

Koszonom kedves Evi!Az Ur aldjon szep csaladoddal egyutt.Adja az Ur hogy ugy legyen ha meg itt leszunk jovore!