2010. június 1.

HAT AKKOR HADD CSATLAKOZZAM EN IS



A Harghitai visszhanghoz!Mert mintegy visszhang huzodott vegig az egesz blogvilagon a harghitai Csendesnapokon eltoltott ido hatasa!
Nekem mindenkeppen nagyon erdekes volt.Annyi kedves arccal eloben talalkozni, s ami a legerdekesebb , minden arc sokkal kedvesebb volt igy eloben.
S nemcsak az arc, hanem maga a szemely is.
Nem volt nehez felismerni egymast.Az egyetlen problema szerintem az volt hogy keves idobe nem nagyon lehetett besuriteni tul sokat, meg akkor is ha jol lett volna tobbet lenni egyutt ezzel a blogcsoporttal hogy megjobban elmelyuljon kapcsolatunk.
De orvendek annak az ad hoc padonlettmegosszejovetelnek.Igaz hogy valahol elhangzott hogy en szerveztem , viszont eloszor is mindannyiunk sziveben ott volt az ohaj,s emlitest errol Maresz tett a blogjan.Hogy eppen en gyujtottem ossze azert volt mert a legtobben el voltak foglalva szolgalattal vagy eppen a szervezessel.Azert orvendek hogy ilyenkepp hasznos lehettem s nem jottunk haza ugy hogy ne lettunk volna egyutt igy.
Mert maskent kozossegben voltunk hala az Urnak.Nem akarom ezt most reszletezni mert a felveteleken latszik mikent aldott meg az Ur.
Azt hiszem minden testverno legalabb egyszer egy evben reszt kellene vegyen egy ilyen alkalmon.
En nem tudok csak halat adni Uramnak hogy szamomra is kirendelte ezt a talalkozast.Igaz hogy nem tudom miert ha mar felvontuk a zaszlot miert nem tudnank le is ereszteni a szezon vegen?

8 megjegyzés:

Anikó írta...

Aldott legyen az Ur hogy megadta a gyogyulast es a testverno is elmehetett a csendesnapokra.Nagyon szerettem volna en is otlenni,de remelem egyszer megengedi az Ur hogy elmehessek.De addig is minden otlevo testverno bloggjabol nyerek egy kis aldast.Hisz abbol a tularado orombol es boldogsagbol amivel hazajottek abbol azoknak is jut akik olvasak a beszamolokat.

Anna írta...

Jó volt találkozni veled újra. Én is örülök, hogy ott lehettem.

sedith írta...

Bizony, áldás, hogy találkozhattatok!:) Számomra is mindig izgalmas dolog, ha egy internetes ismeretség válik személyessé, hát, ha még nem is egy-két emberrel ismerkedik meg az ember, hanem egy egész csoporttal!:)
Kívánom, hogy mindannyian erőt merítsetek e szép találkozóból mindig, amikor úgy érzitek, hoyg nehézségeitek vannak, és gondoljatok arra, hoyg nem véletlenül hozott össze benneteket az Úr!:)

OLGA írta...

Köszönöm,hogy megosztottad a hargitai élményedet velünk akik most nem lehettünk ott csak lélekben és interneten.Mi is sok áldást nyerhettünk olvasva beszámolóitokat!Mivel tudom ,hogy téged minden Blogtárs nagy szeretettel olvas Itt köszönöm meg mindenkinek a képeket és a beszámolókat! Ha az Ur akarja és élünk talán a következő csendesnapon majd velünk is találkozhattok. AZ UR ÁLDÁSÁT KIVÁNOM MUNKÁTOKRA ÉLETETEKRE!!!

Maresz írta...

Nagyon örülök, hogy végre találkoztunk! Kiegészitjük egymást még a szervezésben is. Tudtam, hogy neked sikerülni fog - mint egy anyuka vagy nagymama, aki összegyűjti a gyermekeit:))!

Eleinte furcsa volt számomra, hogy tegezlek (a blogvilágban igy van), de bátoritottál rá és jó volt beszélgetni külön is:)). Sok erőt kivánok neked és adja az Úr, hogy teljesüljön a kivánságod, amit a zászlóról irtál!

(Csak zárójelben irom, hogy tavaly októberben volt női konferencia a székelyföldiek részére. Hátha lesz az idén is...és akkor meghivnánk téged is...)
Tudod, lépésről-lépésre haladunk: te teszel egyet, én a következőt, megint te, én + a többiek is - vagyis MI... s igy lesz belőle VALAMI!

iri írta...

Hat olyan hosszan kommenteltetek hogy nem tudok mindenkinek kulon felelni ezert csak ennyit:koszonom!

Gogyan Eva írta...

Nagyon koszonom,hogy hozzam is bekukintottal.
Meg csak egy fel eve probalok irogatni,kezimunkalni.Igen eggyut voltunk fent a hegyen,ahogy mi notestverek szoktuk mondani.
Ezek az alkalmak oj fontosak szamomra,hogy nem is tudom mijen lenne nelkuluk.En is szoktam bepillantani hozzad a Jutka blogjan.De mind kezdo nem akarok zavarni ,mert meg bugdacsolgatok az internet vilagaban.Isten aldjon meg kedves testvernom.

Katalin írta...

Muszáj elmondanom nektek, milyen szépek vagytok: színes friss napsütéses, az egész kép annyira jó lelkületű.

(és csodásak a kendőitek lányok:))))))