2010. június 10.

ALDJON MEG AZ UR IONATAN



Eleted 6-ik eve alkalmabol.
Raul nagyobbik fiam kissebbik fianak szulinapja alkalmabol adunk halat menyei Atyanknak , hogy ajandekba adta nekunk ot.
Harom terhesseget veszitett Ana, s Ionatant csak felugyelet alatt sikerult kihordania.Ezert halasak vagyunk erte az Urnak s kulonoskeppen megkoszonjuk ot Urunknak ezen a napon is.
Az Urnak aldasa legyen egesz eleteden Ionatan!

12 megjegyzés:

Emese írta...

Isten áldja meg Ionatant!

meli es csaba írta...

Igen, Isten aldja meg! Jonatan azt jelenti hogy "ISTEN AJANDEKA", tehat tenyleg az...meli

Anikó írta...

Nagyon sok boldog szulinapot kivanunk Jonatannak!Aldott az Ur ezert a csodalatos es draga ajandekaert.Aldja es orizze mag tovabra is eletet,a szuloknek pedig adjon sok turelmet, bolcsesseget es szeretetet a gyerekneveleshez.

Abigél írta...

Gratulálunk és Isten áldása kísérje Jonatán életét!

iri írta...

Nagyon szepen koszonom kedveseim!

Gogyan Eva írta...

jonatan edes

A JO ISTEN tollaival fedezzen be teged,szarnyai alatt legyen oltalmad;pajzs es panczellegyen az O husege eleteden .''91 zsoltar 4-verse

E sorokkal kivanok boldog szulinapot te draga.

Gogyan Eva írta...

IRI DRAGA

Ne haragudj,hogy eloszor az unokadat koszontottem,de oj arannyos,buszke lehetsz ra.Es orulok,hogy van kiert imatkozzal.HANY UNOKAD VAN OSSZESEN,ha szabad kerdeznem.Nekem jelenleg 9 -unokam van es igy van kikert imadkozzam,hogy ok is Istent valasszak,amejre segitse meg Isten mindegyiket.

Csillagos írta...

Látod, milyen csodálatos az Úr! A mi Nagyfiúnk, Bálint holnap lesz 6 éves, szintén veszélyeztetett terhességben óvta meg Őt Isten. Mindkét legénykén legyen az Ő áldása!

iri írta...

Kedves Eva ,koszonom szep koszontod az Iget,nem zavar kerdesed.Ot unokam van es a hatodik Isten kegyelmevel uton.Igen orizze meg oket az Ur e vilag utvesztojeben.
Orvendek Csillagos , igazan csodas az Ur.Aldas Balintra.

Magdi írta...

Ámen!
Az Úr áldása legyen nem csak Jónatánon (neki külön üdvözlet szülinapja alkalmából),de az egész családon is:)

Hilda írta...

Isten áldását kívánjuk mi is Ionatan életére !

Erika írta...

En is csatlakozom a sorhoz es Isten aldasat kivanom unokaid de most kulnosen Jonathan eletere:) Istennek terve van a problemas terhessegbol szuleto gyerekekkel... Isten aldjon teged is Iri:)