2010. június 6.

EZ A KEDVES TESTVER



Latogatott ma Draganesti-re, s regi (6 evvel ezelotti) emlekeket ebresztett Alexe-ben meg felesegeben.
Veronika , felesege el meselte nekem ma este mennyire meg voltak hatodva mikor Dwight-nak(igy hivjak) eszebe jutott az akkori tortenet.
Bizony en is meghatodtam mikor hallgattam(telefonon) , es azt mondtam:ma is vannak csodak.Isten ugyanaz ma is , mint tegnap.
Akkor meg hazassaguk elejen voltak, meg gyerek sem volt, s kapnak telefont Raultol, hogy nezd holnap reggel egy husztagu vendegsereg erkezik s ti fogjatok elokesziteni a reggelit a misszios haznal.Alexe es Veronika ugy ertette hogy nemcsak elkesziteni hanem elokeriteni is nekik kell ,Mit tegyenek, mindennek az elejen leven, nem volt anyagi lehetoseguk erre, s gyorsan ejjel 1 orakor felszerelve horgasz botokkal kimentek az Olt partjara elokeriteni a reggelit.Alexe nagy halasz (de madarasz is mert van postagalamb tenyeszete is)
S csodak csodaja , az Ur kirendelte a halat, mintha az Olt minden hala oda lett volna rendelve , hogy nem gyoztek fogni oket, egy felzsak halat fogtak, keves ido alatt, s vegulis sajnaltak elmenni onnan de surgette az ido , hogy kesz legyen a vendegek szamara a reggeli.S mire megerkeztek gyonyoruen pirosra sulve sorakoztak a szebbnel szebb suger darabok az asztalon.
Elegendo volt mindenki szamara s meg maradt is
.Dwight Poggemiller itt lathato.


7 megjegyzés:

Anikó írta...

Ahogy olvastam ezt a bejegyzest enbennem is sok emleket ebresztett,mivel engem is az Ur egy nagyobb csaladdal aldott meg es sokszor megtapasztaltam gondviseleset,ami altal sok erot nyertem a tovabbi kuzdelmekhez.Aldott az Ur hogy a csodak ma sem szunnek meg.

Mike Adina írta...

Megismétlődhet a bibliai csodálatos halfogás! Halleluja!

iri írta...

Ugy van aldott legyen az Ur!

Gogyan Eva írta...

Egy draga enek jut hirtelen eszembe,ahogy olvasom a leirt tortenetet;''Ma mar nincsenek csodak,igy szol a vilag.Vajon leteznek-e meg napjainkban csodak?JEZUS IGY TANIT MINKET;HIGGY ES VAN CSODA,MERT A SZERETET ISTENE NEM VALTOZIK SOHA.
ref;MEGMARAD OROKRE TEGNAP,MA UGYANAZ,HATALMAS EROVEL MA IS TESZ SOK CSODAT.ISTEN MEG NEM VALTOZIK,KOZTUNK MA MUNKALKODIK,HIGGY EROSEN ES BIZZ,O MEG TESZ MA CSODAT.

HALELUJA JEZUS EL.

iri írta...

Amen!Koszonom Eva ezt a szep eneket!

Abigél írta...

Nekem is egy ének jutott eszembe erről:"az Úr csodásan működik,de útja rejtve van,
Tenger takarja lábnyomát,szelek szárnyán suhan.
mint titkos bánya mélyében,formálja terveit,
de biztos kézzel hozza fel,mi most még rejtve itt..."

iri írta...

Igeb ugy van Abigel