2010. január 26.

EREDMENYHIRDETES

Mint elozo bejegyzesemben irtam kutato munkat vegeztem felderiteni azt a kedves olvasomat ki 2009-ben a legtobb megjegyzest(Tunde Dajka jol tippelt) hagyta itt blogomon megorvendeztetve figyelmevel es velemenyevel.75 megjegyzest sikerult irnia s ezaltal elnyerte a nagydijat.Ez a kedves leny nem mas mint KISS KRISZTA. A masodik helyezes 64 megjegyzessel DAJKA TUNDE,ki mar az elso bejegyzesemkor batoritott.

A harmadik dijat NOEMI ISLIK nyerte el 51 alkalommal kedveskedve megjegyzesevel.
6 megjegyzés:

Kriszta írta...

Ó, kedves Iri, örömmel és szeretettel írtam mindegyiket. Köszönöm a díjat!:)

Maresz írta...

Nahát, képes voltál megszámolni! Csodálatra méltó:)). Gratulálok Krisztának és Tündének, de neked is Iri! Ugyanis, te is sok megjegyzést irsz, sokaknál te vagy az első:).

Mike Adina írta...

Mindenkinek nagy-nagy gratula!

Noémi írta...

Oh, kedves Iri! Nagyon kedves meglepetés volt ez nekem...:D Köszönöm szépen, nagy szeretettel ezek után is!:*

Tündi Daika írta...

Nahát, megszámoltad!!! Csak az nyugtat, hogy azért nem maradtam le olyan sokkal az első dijtól (64-75) csak vicceltem. Mindig öröm olvasni a bejegyzéseidet, sajnos nincs mindig idom kommentet irni hozzá. Puszillak, további szép napot. És köszönöm a dijat, meglepett!

I LOVE YOU írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛