2011. február 4.

MEGIGERT VALLOMAS (BIZONYSAGTETEL)

Minden nehezseg es faradsag ellenere jo dolgok is tortentek velem ott delen a gyermekeimnel valo tartozkodas ideje alatt.
 Az Ur olyan csodalatosan tudja szoni eletunket, formalni jellemunket,megszabni utunkat.Van ugy hogy mikor eppen valamilyen valtozas kellos kozepen vagyunk s olyan neheznek, remenytelennek latszik, de miutan minden tisztazodik helyere kerul , valahogy olyan egyszerunek  tunik, s felmerul a kerdes , miert is veszodtunk annyit, s hogy lehet hogy jeletektelen dolgoknak olyan jelentoseget tulajdonitunk hogy kepesek vagyunk kapcsolatokat rontani, kiallva igazunkert.
Ez csak egy olyan kerulo, bevezeto volt.
Azok kozuletek kik figyelemmel kisertek blogomat tudjatok hogy nagyobbik fiam felesege ,Ana arvahazban nevelkedett 3 eves koratol.
 Mikor fiam felesege lett s imadkoztam erte, az Ur ezt mondta:" ez a te lanyod s nem menyed"
S ugy is ereztem iranta.S megorvendtem hogy igy kezelhetem kapcsolatunkat .
De ez nem ment olyan siman mint ahogy gondoltam.Nem tudtam hogy ezt a kapcsolatot meg kell szenvedni ki kell harcolni.Mert sok formalni valo volt bennem is es benne is.Reszerol tobbszor is ellenallasba utkoztem , mert annak ellenere hogy Krisztus szeretete volt benne, le kellett tegye az annyi idon at meggyokerezett arvahazi erzest hogy o nincs szeretve.Nem volt szeretve s nehezen tudott szeretni.Ezt lepesrol lepesre kellett megtanulja.S en is mellette.Sokszor hirtelenkedtem, turelmetlenkedtem, s meg akkor is ha minden problemankat az Ur labanal oldottuk meg,a hangulat nehezen oldodott  koztunk.S hogy megis vedve legyen kapcsolatunk egy olyan felszines ,udvarias valami alakult ki,ahol nem mertunk melyre asni nehogy abbol baj legyen.Egy olyasvalami mint egy aknamezo.
 Egyik vasarnap az imahazban kaptam egy kis kek kartyat rajta Igevel:
Boldog ember az, a ki a kísértésben kitart; mert minekutána megpróbáltatott, elveszi az életnek koronáját, a mit az Úr ígért az őt szeretőknek  Jakab 1:12


S mikor a kartyat megforditottam ez allt rajta :Te iubesc mama! Fiica ta ,Ana (Szeretlek anyam,lanyod ,Ana)


Elkepzelheto az orom ami elontott mert ereztem hogy ledolt az utolso akadaly is.
Ezert erdemes volt szenvedni.

6 megjegyzés:

Anikó írta...

Halas vagyok ezert a bejegyzesedert,mert ugy erzem Isten tanitani akar engem is altalad,mert az egyik fiamnak juliusba lesz a mennyegzoje es Isten valasztott neki egy olyan kislanyt aki 7 evig arvahazba nevelkedett,de aztan megkonyorult rajta es egy nagyon aldott,komoly hivo csaladba kerult nevelesbe,ahol sajat gyerekkent neveltek es szerettek.En is gyermekemkent kivanok es akarok tekinteni ra es ugy is szeretni.Ezert orulok ennek a bejegyzesnek.

Boriska írta...

Milyen szep csoda tortent,Dicsoseg az Urnak !!! Mindig erdemes kitartani a probakban, mert megvan az eredmenye !!!Tovabbi sok aldast kivanunk eletukre !!!

Gál Edith írta...

Hű, ezt megsirattam :)
Kiváltság és ajándék a Fentvalótól ilyen menynek az anyósa lenni és ilyen anyósnak a menye lenni!!
Az Úr tartsa ás áldja meg GAZDAGON kapcsolatotokat!!
Áldott hétvégét kivánok Neked, Nektek!

iri írta...

Orvendek Aniko, mert ennek is szantam, hogy tobbekkozott segitseg is legyen
Boriska ,koszonom!
Edith,az Ur munkaja az mi konnyeket csal szemunkbe.Koszonom neked is.

Gogyan Eva írta...

Edes Iri felidezted bennem is a mult harcait.Mivel nekunk -4-lanyt adott az Ur en a vejeimmel kellett egysegre jutnom.Nem volt konnyu,kivalt az elso vejemmel,de most a legjobb kapcsolatunk vele van.Igazi fiunk o,sokszor meg ragaszkodobb mind a lanyunk.Isten csodasan mukodik eletunkben ,ha engedjuk neki.

iri írta...

Ugy van Eva!