2009. december 18.

SZERETETTEL VEROMIKANAK,CU DRAGOSTE PENTRU VERONICA






Szuletesnapod alkalmabol!Orvendek nagyon hogy csaladunk tagja vagy,es halat adok eretted az Urnak! Kegyelmes volt hozzank az Ur hogy veled megaldott, s lanyunknak mondhatunk.Koszonom hogy boldogitod fiamat es neveled unokaimat, s leginkabb hogy szolgalod Urunkat es Megvaltonkat.Koszonom hogy vagy nekem,s annyiszor turelemmel vegighallgatsz mikor szuksegem van szivem kionteni valakinek.




Ezekkel az Igekkel koszontelek s kivanok egeszseget,oromot,es aldast eletedre:


Uram, kicsoda tartózkodhatik sátorodban, kicsoda lakozhatik szent hegyeden? 2. A ki tökéletességben jár, igazságot cselekszik, és igazat szól az ő szívében.

ITT tartogatok szamodra meglepetest


Cu ocazia zilei tale de nastere!Ma bucur mult ca faci parte din familia noastra,si ii multumesc lui Dumnezeu pentru tine!E mare har ca Dumnezeu ni te-a daruit ca fata .Iti multumesc ca-l faci fericit pe baiatul nostru si cresti nepotii nostri,si mai ales ca Il slujesti pe Domnul si Mantuitorul nostru.Multumesc Domnului ca te am,si iti multumesc ca de atatea ori ma asculti cu rabdare cand am nevoie sa-mi descarc inima!




Te felicit cu urmatorul Cuvant, si iti doresc sanatate,bucurie,si multe binecuvantari:



Doamne, cine va locui în cortul Tău? Cine va locui pe muntele Tău cel sfânt?
Psalmii 15:2 - Cel ce umblă în neprihănire, cel ce face voia lui Dumnezeu,
Am pentru tine si o surpriza AICI

4 megjegyzés:

kása andrea írta...

milyen szép köszöntést fogalmaztál meg, hát valódi kincs az ilyen nő a családban, az Úr áldja meg őt és egész családját!

sedith írta...

Nagyon szépen írtál a menyedről, Iri, mintha a saját anyósomat hallottam volna. Sajnos, ritka a nagyon jó anyós-meny viszony, de úgy látszik, mégiscsak vannak kivételek.
Isten áldása családotokra és további viszonyotokra!:)
Edith

iri írta...

Koszonom Veronika neveben is.

Unknown írta...

Hi...

Website SEO