2012. január 16.

HETFOTOL HETFOIG



Csak 2 het telt el ebbol az uj evbol s maris nagyon gyakran szembe talaltam magam olyan igekkel mely Isten megismeresere hivja fel figyelmem.
A mult heten mar irtam errol a Hoseas konyveben, mennyire megragadott Isten szive ahol ez all irva rola: Megesett bennem az én szívem; fellángolt minden szánalmam! 
Es a tegnap az imahazban a zsoltar 93 szolt ahol ez all Istenrol: Uralkodik az Úr, méltóságot öltözött fel; felöltözött az Úr: hatalmat övezett magára;

Es egy testver imahaz ez evi mottoja ez: az Istenét ismerő nép felbátorodik és cselekeszik. Daniel 11:32b

Es hogy mennyire fontos Isten megismerese azt kifejezi az orok elet meghatarozoja: Az pedig az örök élet, hogy megismerjenek téged, az egyedül igaz Istent, és a kit elküldtél, a Jézus Krisztust.Janos 17:3

Kihivast intezek hozzatok, keressuk ki az Igebol milyen elonyokkel jar Isten megismerese.

3 megjegyzés:

iri írta...

En is hozzajarulok ehhez,mondvan , hogy Isten megismeresevel a kegyelem es bekesseg megadatik nekunk bosegesen.

. Kegyelem és békesség adassék néktek bőségesen az Istennek és Jézusnak a mi Urunknak megismerésében.
2Peter 1:2

Sári mama írta...

Még soha nem gondolkodtam el azon,és úgy amit kérdezel. Mit kaptam abból, hogy elindultam egy úton, az örök életet és az Atyát keresve? Először is JÉZUST! Vele együtt lelkem nyugalmát és a Szeretet Forrását. És elvárást a családomtól, még nagyobb elvárást a környezetemtől és ez jó! Mert meg kell mutatnunk amit ez a megismerés hoz, hozott az életünkbe. Drága Iri Te is azon vagy, hogy átadd ezt a megismerést, olyan hálás vagyok ezért.

Most jöjjön az Ige, ami olyan kedves a szívemnek: Máté evangéliuma 25-30"Abban az időben Jézus ezeket mondta: "Dicsőítelek, Atyám, ég és föld Ura, hogy az okosak és a bölcsek elől elrejtetted ezeket és a kicsinyeknek kinyilatkoztattad. Igen, Atyám, így tetszett neked. Atyám mindent átadott nekem, és senki sem ismeri a Fiút, csak az Atya, s az Atyát sem ismeri senki, csak a Fiú, és az, akinek a Fiú kinyilatkoztatja. Gyertek hozzám mindnyájan, akik elfáradtatok, s akik terhet hordoztok - én megkönnyítlek titeket. Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert szelíd vagyok és alázatos szívű, s megtaláljátok lelketek nyugalmát. Az én igám édes, és az én terhem könnyű."

Áldás, békesség, szeretet!

iri írta...

Koszonom kedevs Saci,bizonysagteteled s az Iget.Sokat jelent nekem!