2012. január 23.

HETFOTOL HETFOIG

Ezen a heten leginkabb ennek az Igenek fenyeben eltem:. Tudjuk pedig, hogy azoknak, akik Istent szeretik, minden javukra van, mint a kik az ő végzése szerint hivatalosak
Olyan megprobaltatas kozepette vagyunk melynek kimenetelet a jovore nem lathatjuk.Lattam azt , hogy minel inkabb gondolkodom ezen az aggodalom kerit hatalmaba,s ekkor vilagos kett szamomra , hogy ennek eltetoje   ,hogy tul sokat torodunk azzal ami nincs hatalmunkban.Mert csak a mai nap a mienk s "az igaz ember hitbol el" A mai napra koncentralok, megteszek mindent amit tennem kell ( a jovore kihato cselekedeteket is) es foleg halakat adok mindazert a joert ami ezen a mai napon az enyem.Tudjatok azt mar regen megtapasztaltam, hogy a leleknek a legjobb gyogyszer: Istent dicserni.Nincs ennel nagyobb orom.Es hala az Urnak van eleg amiert halakat adjunk.Sot bele sem fer egyszerre az ima idonkbe.
Hogy mi is az amivel most szembesulok talan a jovoben beszelhetek errol.
Most annyit tudok, hogy bekesseg es hala van szivemben.

10 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Veled voltam mindenutt,amerre csak jartal,kiirtottam eloled minden ellensegedet.
Nem kell tobbe rettegnie,es nem nyomorgatjak tobbe a gonoszok,mind kezdetben.
Azt is kijelentette neked az Ur,hogy az Ur akarja a te hazadat epiteni."
2Samuel;7:9,10/b,11/b

iri írta...

Koszonom Eva!

Mike Zsuzsi írta...

Nemrég olvastam talán a Mai Igében arról, hogy milyen jó Krisztusban fürdetni a lelkünket. Nekem akkor sokat segített, hogy a tekintetem visszatérjen az igazi célra. Csak leültem elővettem a Bibliát és újszövetségi részeket olvasgattam, anélkül, hogy bármi máson gondolkodnék. Megüresítettem az agyamat vagy a lelkemet, hogy Krisztus fel tudja azt tölteni. Aztán másnap is és másnap is. És Ő fürdetett és töltött ... aztán jött az utolsó bejegyzésem a blogban a sikerélmények hete :) mert szívből tudtam őt dícsérni.
Kívánom, hogy te is átéld!

Johanna írta...

"Most annyit tudok, hogy bekesseg es hala van szivemben." Csak ez szamit.
Amen.
Szep hete Isten aldasaval!

iri írta...

Koszonom mindkettotoknek a batoritast es tanacsot!

Kisné Ady Éva írta...

János 14/1 "Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, higgyetek Istenben és énbennem"
Kedves Iri, te se remegj! Az Úr veled van, bármi történjék!!!!

iri írta...

Koszonom!

kissilferfinoona írta...

Kedves Iri! Téged sem hagy a kisértő, mint egyikőnket sem, azt akarja, hogy elvegye az örömünket és. hogy örülne, ha elvesznénk..de figyeld ezt az igét a többek között, mert sok bátoritó IGE van "Ha segitségül hivtok és állhatatosan imádkoztok Hozzám, akkor meghallgatlak benneteket."JER. 29, 12
Nem régen olvastam, hogy sokszor félünk attól ami be sem következni és még bele is betegszünk.Biztatlak téged mint magamat, ne engedjünk ezeknek a hangoknak, mert nem hagy el minket az UR!(EZT MÁR SOKSZOR MEGTAPASZTALTAM)
Győzelmes hetet!!

iri írta...

Koszonom Ilona !

Sári mama írta...

Ez az Ige kapaszkodót jelent mindannyiunk számára, miközben lelki egészségünket védő, majdnem azt mondtam, "vitamin". A mi Urunk úgy intézi a dolgokat, hogy még a rossz is javunkra válik, hordozzuk hát derűs szívvel terheinket és hálát adva dicsérjük és szeressük még jobban a Megváltó Istenünket. Nagyon tiszta a TE tanúságtételed drága Iri! Áldott hetet kívánok szeretettel!