2012. január 21.

EGY KEDVES AJANDEK JARJA A BLOGVILAGOT!

 Koszonom Marietta!
        Marietta a meglepetesek embere.Verssel biztato szavakkal lep meg mikor arra leginkabb szukseged van.
Most is ezt tette velem , ezzel a derus, mosolyra buzdito ajandekkal:

                                                 
A velejaro szabaly pedig:
                                       

1.Vedd át a díjat!
2.Köszönd meg annak, akitől kaptad!
3.Tedd ki a blogodra!
4.Add tovább másik 4 blognak!
5.Írj magadról 3 dolgot!


3-at teljesitettem.
Tovabb kell adnom 4 masik blognak.En egy kicsit szabalyronto leszek , es kuldok annak is akinek nincsenek bejegyzesei viszont nagyon kedves megjegyzesei vannak es husegesen latogat, meg mindennap megvivja a hit harcat, s batorit minket is a Facebook-on.
  KISS BALLA ILONA-rol van szo

Egy ujabb baratnore leltem a blogvilagban , kinek minden bejegyzesebol az Ur iranti szeretete hangzik, meg a buzgalom, hogy vigye az Evangeliumot az emberek koze.Egyik leghuzegesebb teazo tarsam:.
 GOGYAN EVA  -vidd kerlek szeretettel a dijat.

SARI MAMA  -Nyugalom szigeten ,igazan nyugalomra nyersz olvasvan bizonysagtetelet hiteleteben, batorit kedves szavaival .

Szeretnem az oceanon tulra is kuldeni ajandekom, egy draga baratnomnek, mert verseivel mindig azt hozza lelkemnek mire eppen szuksegem van.Versei nem erzelgosek, hanem nagyon is gyakorlatiasak, feltarva mindennapjaink harcait.
HALASZ JOHANNA   -Vidd kerlek .Szeretettel adom

A problema az , hogy csak negynek lehet, pedig meg lenne, viszont ha azt irtam volna vigyetek mind, senki sem vitte volna el.Tevedek?

Most pedig a 4.pont.Ez mar nehezebb,mert magam kell magamrol irjak, mert ha ti irnatok az csak mind jo lenne, viszont en tudok eleg sok eszaki oldalt is magamrol, ahol sok a moha, dehat eppen ez a  jo bennunk Krisztus szerelmeseiben, hogy inkabb napraforgok vagyunk mint mohak, mivel szeretunk ugy forgolodni, hogy a nap rasusson a mohara s leegesse.Nem is olyan kellemes folyamat, de a vegeredmeny, -tudjatok ti-annal jobb.Orom es felszabadulas.Azt hiszem ezzel mindent elmondtam magamrol.

Most rajtatok a sor!

                                       
3-33

4 megjegyzés:

kissilferfinoona írta...

Kedves Iri!
Köszönöm szépen az ajándékot, és, hogy rám gondoltál! Jól esik, hogy megemlitettél, mert megvagyok győződve, hogy mikor imádkozol, akkor is eszedbe jutok.
Magamról nem sok jót tudok irni, csak annyit, hogy minden nap harcolok a bűnnel és szeretnék az én Mennyei Atyámra figyelni, hogy ezt a próbát , amit megengedett tudjam úgy végezni, hogy még jobban megtisztuljak.
Mégegyszer köszönöm. Minden jót kivánok neked!!.szép hetet!...Kiss B.I.

iri írta...

Koszonom Ilona, viszont kivanom!

Gogyan Eva írta...

E derus ajandek ,meg a januari napot is kicsalta a felhok kozul.Nekem pedig deruse lett a letort hangulatom.Koszonom ,hogy en ram is gondoltal,tovabba jo tudni,hogy az ima karjain hordhatjuk egymast.

Magamrol-Istenhez ragaszkodo
-hitbol elo
-ISTEN KEZEBEN FORMALODO AGYAG

iri írta...

Orvendek Eva!Kerlek vidd hozzad!