2011. november 6.

AMUGY KERULGETTEM AZ IRAST

Viszont mindjart vegere jar a nap (elso nap itthon) s nem lesz semmi kifogasom , hogy ne valtsam be igeretem.
  Ugyhogy:megerkeztem.Ujra itthon vagyok.Itt irtam errol.
Hat igen Adina elmondhatom Szeretem az Urat, mert meghallgatja esedezéseim szavát...
Ami a fizikai pihenest illeti megvolt, es szobatarsaimnak is beszelhettem Szerelmesemrol, csak eppen az Ur irgalmazzon nekik.
Volt idom olvasni is, setalni is.
Ami a kenyelmet, orvosi ellatast illeti kifogastalan.Kedves , figyelmes szemelyzet.
Csak eppen a hirek nem eppen jok mindenki szamara, s en is ide tartozom , valahogy a ver vizsgalatnal nehany ertek kilogott a normalis sorbol.Mint a cukorszint,koleszterin,triglicerinek.Az epe is gyarapodott egy kovel , a vernyomas is felugrott(nem is csoda ennyi "jo" hirtol) Meg meg nehany aprobb dolog is.
Ugyhogy felment a belem kenyszeritett orvossagok szama, s meglehetosen levagtak a jo gondosan porciozott eledelt.Semmi idegen( kintrol szarmazott)etel nem volt szabad gyarapitsa oromom.Gondolhatjatok (vagy nem is gondohatjatok , mert nem tudhatjatok mit is kaptam ott) milyen heves ellenkezesbe kezdett gyomrom, mikor rajott, hogy sem teszta, sem csokolade sem, sem....lehet osztalyresze, s nagy hangon tiltakozott.De aztan 3 nap mulva belenyugodott sorsaba, s elfogadta az eloirt dietat.(Megjegyzem, hogy meg is bosszulta magat , mert nem meg adott munkat a beleknek,ezeket is munkanelkulisegre itelve.
 Szobam
 Itt setaltam napkozben.
latogatom is volt.


Minden nap fizioterapias kezelesben is reszesultem.
Vonjatok le ti a kovetkezteteseket.
Koszonom az imadsagokat.
(A kepek most keszultek csak a datum irodott el rajta,tanulni kell)

9 megjegyzés:

Murray and Adina írta...

Nem lehet könnyű átállni a diétára... Nagyon jó az az első kép. :)
Kivánok sok erőt és gyógyulást!

Borzási Márta írta...

Drága Irénkém, örvendek szavaidnak, soraidnak. A rossz híreknek nem(vagy nem is annyira rosszak, csak emlékeztetnek életünk múlandóságára?). Kívánom, hogy hamar szokj át a diétára. Majd segítek, ha kéred. Puszi, Márta

iri írta...

Koszonom Adina draga!

Marta, mondtam mar, hogy eppen csak fiatalabb vagy nalam , de mint egy jo edesanya veszel korul vigyazasoddal.Koszonom.Mar gondoltam arra, hogy jol fog jonni a tanacsod!Legy aldott!

marika írta...

Örülök annak hogy otthon vagy Iri!Kivanok neked eröt mindahoz amihez szükseged van!Gondolok rad szeretettel!

iri írta...

Koszonom Marika!

Gogyan Eva írta...

Kedves IRI,MILY GAZDAGOK VAGYUNK a ver eredmenyek szintjen,tobseguk magas a normalhoz kepest.Megertelek mert ugyanezen problemakkal kuzdok.Jo hogy megkezdted a dietat,mert nekem meg nem sikerult.Orulok.hogy ujbol szereteid koreben vagy,mert igy minden nehezseg konyebben elviselheto.Ajanlanam a nyugodtabb eletformat,idegesseg nelkul mert etol is lehetnek rosszak a ver eredmenyek.(ha lehetseges,bar nekem sem mindig sikerul.)De mindenek felett Isten adjon gyogyulast,egeszseget minden napra teneked kedves testvernom az Ur Jezusban.

iri írta...

Koszonom Eva draga!A dieta nekem sem sikerult volna ha nem lettem volna 2 hetig szigoru felugyelet alatt.Ott jott bele a szervezetem.Azota gyakorolom, habar itthon nagyobb a kisertes, de bizom az Urban.Ami nyugodt eletformat illeti, hala az Urnak meglehetosen megvan.

Csillagos írta...

Kedves Iri, remélem, a diéta hatására kezd már normalizálódni a szervezeted munkája. Bizony, sokat segít, ha lemondunk olyan dolgokról, amik talán tudtunk nélkül megnehezítik testi épségünket. Mai kutatások szerint 4 olyan fehér "halál" van, amit ha lehet, a legkisebb mértékben szabad csak fogyasztanunk: a zsírok, a cukor, a só és a liszt. Szerintem, ha ezeket redukálja az ember, nem csak fogy, hanem erősebb is lesz,mert nem terheli feleslegesen a testét a sok méreg. Adja Isten neked, hogy kitarts:) Áldás:)

iri írta...

Koszonom kedves Csilla!Ugy van ahogy irod.Ezt a 4-et mar kiiktattam etrendembol(egy keves a lisztbol maradt)Meglehetosen jobban erzem magam, javult az alvasom, konnyebb a reggeli ebredes, konnyebb a jaras, na meg a kozerzet is.Egyelore nem kinoz a kisertes sem , hogy valami edeset vegyek.Jol lehet ezt egyebekkel helyetesiteni.