2010. október 25.

ALDOTT VASARNAPUNK VOLT A TEGNAP

A gyulekezetben.Halaado unnepely volt a draganesti-i gyulekezetben.S nem akarmilyen.Hanem a halaadas , koszonet mellett, Isten ele volt terjesztve egy nem eppen kicsi problema mivel szembesult gyulekezetunk.November 10-ig be kell fejezni a gyulekezeti epulet teljes munkalatait mert ha nem lejar az epitkezesi engedely s ujat kell ki valtani ami bizony nem keves penzbe s utanajarasba kerul.
Isten ujbol csodat tett s meg a tegnapi nap folyaman tobb mint fele osszegyult az osszegnek(ami megjegyzem nem kis osszeg) , mely szukseges a munkalatok elvegzesere Csodalatos Istenunk van.

  Itthon pedig halat adtunk Istenunknek kisebbik fiamert (akinel eppen tartozkodom) aki ezen a napon tolti a 29-ik eletevet, Istenunk kegyelmebol..
  Az Ur aldjon meg Alexe!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Isten éltese a fiad,nagyon szép családja van,Boriska

Gogyan Eva írta...

IRI DRAGA ORULOK,HOGY UJBOL OLVASHATOM ELETED ESEMENYEIT.ISTEN ERTESE ALEXE FIADAT ES KEDVES CSALADJAT KOSZONTOM A KOVETKEZO IGEVEL
"FIINDCA MA IUBESTE-ZICE DOMNUL-DEACEEA IL VOI IZBAVI:
IL VOI OCROTI,CACI CUNOASTE NUMELE MEU."
PSAL;91:14

Anikó írta...

Isten eltesse sokaig fiadat!Isten aldasa aradjon az egesz csaladra,hogy sok orom es boldogsag kiserje oket a menybe vezeto uton.

iri írta...

Nagyon szepen koszonom,fiam neveben is.Maskulonben o is elolvasta s orvendett a jokivansagoknak!

Abigél írta...

Dicsőség Istennek!Ő betölti a mi szükségeinket felettébb mint azt gondolnánk!Az Ő munkája pedig nem marad befejezetlenül!
Sok sikert a munkák végeztéig.

Anna Isten oltalmában írta...

A kedves fiadat mi is sok szeretettel koszontjuk szuletesnapja alkalmabol a 115zsoltar 12-13 versevel.

Anna írta...

Mi is kívánunk mé sok számos évet, kegyelemben. Áldott időtöltést!