2010. augusztus 2.

NEHANY GONDOLAT A BLOGVILAGROL

Ahogy en latom.Nem tudom ti hogy vagytok ezzel?

Habar nagyon tagas , sokszinu es nagy a nepessege a blogvilagnak, egy ido utan kialakul egy kozosseg ahol otthonosan es jol erzed magad. Be, be nezel neha masfele is de nem erzed azt a lelki kapcsolatot ami ott visszatartana.Olyan ez mint a vonatban utazas, keves idore egyutt vagy ismeretlenekkel de ennyi az egesz.
A magad kozossege szivedhez nott kezded minel jobban megismerni, ertekelni es hianyolni ha sokaig nem jelentkezik.
Igy vagyok en egy par olvasommal, de nem azt hianyolom, hogy nem olvasnak, mert azt nem tudom , viszont hogy en nem olvashatom azt igen.
Igy mar regen nem hallottam Nelly-rol,Hilda sem jeletkezett (nala ertheto, de nem tudom ha szult-e?)
Veress Anna testverno irasai hianyoznak.S talan meg sorolhatnam.

S meg annyit szeretnek leirni hogy bent voltam Szosszenetek Martajanal s olvastam a harmatrol s igy eszembe jutott hogy valami nagyon szepet irt Emese a harmatrol s gyorsan utanajartam s ujbol megorvendeztette szivem az ott olvasott Ige:
. Megelevenednek halottaid és holttesteim fölkelnek: serkenjetek föl és énekeljetek, a kik a porban lakoztok, mert harmatod az élet harmata, és visszaadja a föld az árnyakat! Esaias 26:19
Ez Karoli forditas.
Ennyit roviden a blogvilagrol.

5 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Szamomra is igy van a blogvilag.Tavoli de meg is kozelerzo,
ismeretlen de meg is ismeros naprol napra,Sokszinu de egyseges,kulonbozo de egymast kiegeszito.Nekem csak negy rendszeres olvasom van de mindeniknek nagyon orulok.CSODALLAK,HOGY HOGYAN TUDSZ ANNYI OLVASODNAK VALASZOLNI,ES A KAPCSOLATOKAT FONTARTANI.De te Iri draga nagyon ugyes vagy.Csak tovab is igy.

Hilda írta...

még van 1 hónap a baba érkezéséig és még annyi tennivaló :D
Gondolj rám !

iri írta...

Gondolok es imadkozom kedves Hida, az Ur veletek!

Anna Isten oltalmában írta...

Én is csak csodállak kedves Iri,hogy hogyan tudsz annyira rendszeres lenni a blogirásban.Nekem nem megy olyan simán.Legtöbbször éjfél után,mikor már csendes a ház,akkor lépek be a blogvilágba egy kevés időre...

Nelly írta...

Kedves Iri, valóban ritkán vagyok az utóbbi időben, és akkor is csak annyira futja, hogy végigolvasgatom az ismerősöket.

Köszönöm hogy gondolsz rám és hiányolsz! jó titeket olvasni, és majd eljön az idő, amikor engem is sűrűbben olvashattok :)

www.kornellyasz.blogspot.com itt vagyok elérhető a ritka bejegyzéseimmel