2010. augusztus 6.

BEJEGYZES A MEGJEGYZESEKHEZ

Mivel ket olvasom is ertekelte irasaim s foleg a rendszeres bloggolast, gondoltam nehany szot emlitek errol valasz gyanant.
Eloszor is a hajtoerot erre az adja hogy kotelezve erzem magam olvasotaborom miatt, ha mar elkezdtem folytassam.De csak addig teszem mig az Ur akarja.
Masodszor szamomra epito az iras is es olvasas is.
Harmadszor , kornyezetemben ahol eppen jelenleg elek nem mindig tudom igy "kibeszelni" magam mint eppen itt a blogon.Espedig azert mert szukseges akkor mikor valamit mondasz erezd a viszhangot a masik lelkeben.Ez nem azt jelenti hogy elszigetelem magam a valosagtol, hanem csak annyit hogy nem mindig kornyezeted ossza erdeklodesi vagyad.
Hogy erre hogyan is jut idom ?Hat most nyaron csak ugy szaladva, rohanva, egy kis szunetet tartva (amire visszeres , tromboflebitiszre hajlamos labaim miatt szuksegem van) elolvasok bejegyzeseket.
A bejegyzest pedig akkor irom amikor erre ihletest erzek. Ahogy ezt Kiss Jutkanal is olvastam.
Egy jo darabig forgatom fejemben hogy hadd lam megirni valo tema -e? Hasznal masoknak? Isten dicsoseget szolgalja-e?
S ha sokaig nem hagy nyugton le kell irni.
Persze , meg ha utoljara is irtam de a legfontosabb pedig ez" Bölcscsé teszlek és megtanítlak téged az útra, a melyen járj; szemeimmel tanácsollak téged. Zsoltar 32:8


Most pedig Gogyan Evanak szeretnek valaszt adni a pillango torta sutesevel kapcsolatban
Az elso lepes itt mindig a keresgeles.Vagyis ihlet utan a neten.Szuksegem volt a formara.Mikent valositom meg a pillango format.S megtalalltam itt
A tobbi pedig egyeni munka.A krem az a vanilias-tejszin-zselatin keverek.A diszites pedig a lanyokkal egyutt boni cukorkak meg egyeb torta diszito.
Ennyi lenne.

8 megjegyzés:

márta írta...

Már a blogos bejegyzésnél is akartam írni, csak elmaradt, hogy én mindig elolvasoma bejegyzéseidet (readerben többnyire, mint mindenkiét) és hogy köszönöm neked őket. :)

iri írta...

Orvendek !

Anikó írta...

En is csatlakoznam Martahoz,hogy miota van bloggom,es megismerhettelek azota nagy erdeklodessel olvasom mert szamomra is epito es sok oromom lelem benne.

Gogyan Eva írta...

Nagyon koszonom Iri edes a pillango torta receptjet.Hat hogy ez, mij erdekes, konnyu a forma megadasa.Az unokam szuli napjara en is megprobalom.Koszonet erte.

Kiss Judit írta...

csodás memóriád van Iri, a nagyon régi bejegyzésemre is emlékszel...

iri írta...

Hat eppen olyan jol mindenre nem emlekszem , de ez megmaradt emlekezetemben mert ram is vallott.

Vári Józsefné Zita írta...

Nagyon szívesen olvasom a blogodat és egy linket küldök Neked szeretettel.
http://kristalyprogram.blogspot.com/search/label/Arcok

iri írta...

Kedves Zita !Orvendek hogy jolerzed magad nalam,koszonom a linket , beneztem de sajnos nem ereztem magam otthonosan ott. Nem tudom ha a te godolataid jegyezted le vagy mashonnan vetted.Annyit mondhatom hogy szamomra egyszeruve valt minden miota tudom hogy "Ugy szerette Isten a vilagot hogy az O egyszulott Fiat adta ,hogy aki hiszen O benne el ne vesszen hanem orok elete legyen"
Ezen kivul minden emberi okoskodas.