2010. augusztus 15.

MILYEN CSENDES SZUNET ALLT BE BLOGOMON



De nem ugyanez jellemzo eletemre.Annal zajosabb itt minden, 2 percenkent valaki kiallt, zsivajgas, szaladgalas, sok - sok jatek,kisebb nagyobb surlodasok,esti szertartas a fogmosas korul, majd megnagyobb zaj lefekves elott, nehezen csitulo unokak.Ez annal erthetetlenebb mert egesz nap mozgasban vannak , szinte megallas nelkul, en pedig valossaggal beledolok az agyba, instant elcsitulva s ok -csoda- megcsak akkor kezdenek igazan a jatekot, ugrandozva,kiabalva,kacaraszva.



A jovo heten meginkabb felbuzdul az elet mert jon a dedmama is nehany napot eltolteni veluk, s talan a Raulek nevelt lanya.
Majd meglatjuk akkor milyen foku lesz a zsibongas.Dehat jo ez a hosszu teli cseeeend elott.

7 megjegyzés:

sedith írta...

Ez nyilvánvaló, Iri: amikor hallgat a blog, zajlik az élet!:) Hadd el, így van ez jól. Csak majd ne lenne oylan csend a házban, amikor elmennek az unokák, nem?:)

Gogyan Eva írta...

Lattal Iri edes csendes unokat ebben a korban?Mert en nem.Ezert a Jo Isten
adjon megduplazot erot,,egeszseget es kitartast a meg hatralevo idore.

Mike Adina írta...

... mindennek rendelt ideje van, ugye ... :)

Abigél írta...

Kitartást Iri,és még sok örömet az unokákkal:)-a csend előtt.

iri írta...

Bizony ugy van mindeneknek igaza van, csak eppen el nem szegyelnem ugy magam mikor az az aldott turelem neha elfogy!

Zambo Dalma írta...

Nekem meg nincsenek unokaim, gyerekem is csak ketto es mar nem kisgyerek(14 es 16)de a lefekves elotti zsivajgas, kacaraszas(mindkettojuk jo kacagotehetseeggel bir, hala az Urnak, nem orokoltek az anyjuk melankolikus alaptermeszetet:) )nalunk is mindennapos. Imam, hogy ne fogyjon el egyikunknek sem:) az az aldott turelem!

iri írta...

Amen!