2014. július 29.

HANGULATOK

Mennyire is hatarozza meg mindennapjaink , hogy milyen hangulatban is vagyunk?S mi az ami hangulataink hatarozza meg? En gondolom, hogy ezt mar tanulmanyoztak az illetekesek ,de ettol fuggetlenul ezekben a napokban en is nagyon odafigyeltem hangulata(imra),eppen azert mert lattam mennyire eltudnak teriteni az igazi celtol.Ha nem latom meg az okat,egyszeruen uralmaba kerit,s ezen fogok ragodni megfertozve kornyezetem is. Mert ugye a hangulatok jonnek,keretlenul is.Attol fuggoen , hogy milyen szinu felhok keringenek fellettunk,hogy leesik vagy eppen keszulodik az eso, ha jol sikerult a napi terv, vagy eppen sorolhatnam tovabb.
Mar az , hogy errol irok jelent is valamit , nem? Na meg ugy  van , hogy errol eppen beszelunk is:”jaj most eppen semmi kedvem” Es olyan jol esik mikor visszhangra lel ”kedvetlensegunk”,mert eppen a masik fel is ugy erzi magat, s ez egy nagyon jo kifogas arra, hogy hat ez van.
Hogy ez kell legyen vagy sem ,talan tudom ,talan nem,fugg attol is, hogy milyen anyagbol”gyurtak”-ez egy kicsit durva megfogalmazas-dehat kulonbozoek vagyunk,egyesek jobban benne vannak ,masok kevesbe, nemelyek egyeltalan.
Na most ,hogy is kell ennek lennie?
               HAT SEGITSETEK MAR!TI , HOGY VAGYTOK EZZEL?






Azert csak tudom , hogy vagytok
               

 


1 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Hangulataink erzelmekre alapulnak"PEDIG ENNEK NEM IGY KELENE LENIE".Mert ez ara utal,hogy meg mindig testiek vagyunk mivel uralnak minket a testunk erzesei neha napjan De hala a mi Urunk Jezus Krisztusnak",hogy a Lelek benunk van,bar a testunk a bun miatt halott,a Lelek eletet ad az igazsag altal"
Roma;8;10.