2013. június 17.

HETFOTOL HETFOIG

Milyen erzes ujbol szerkeszteni ezt a bejegyzest? Jo erzes! Mint akkor mikor hazajottem!
Mert azert nagyon szeretjuk a meghitt , ismeros dolgokat, mivel nemileg biztonsagot araszt,meg amugy is az Ige mindennap elteto eronk, s nekem nagy oromomre szolgal , hogy veletek megosszam.Mint talan olvastatok ott a taborban is  az Ige volt az mi atsegitett sok kritikus ponton, s az Urral valo meghitt kapcsolatom volt a tamaszom olyan helyzetekben mely talan meghaladja az emberi eszjarast.Mert nagyon hajlamosak vagyunk arra, hogy mindenkeppen tetszeni akarjunk embereknek, meg akkor is ha netalan kompromiszumhoz vezet, de az Urnak felelme megved ettol is.S ha netalan olyan helyzetbe kerulunk mely ellenkezik meggyozodesunkkel, az Ur erot ad arra, hogy megalljunk anelkul , hogy feladnank.
De a tul gyakori konfliktus mar megoldast kivan s a mi esetunkben a hazajovetel volt, meg akkor is ha szerettuk munkankat mindketten, s nemileg meg is feleltunk a kerelmeknek,csak eppen a felhajszolt iram leallasra kenyszeritett.
 S most itt vagyunk ujbol , elvezzuk szabadsagunkat, s szep rendben , nyugodtan vegezzuk mindennapi dolgunkat, hagyva, hogy rendezodjenek bennunk az erzelmek is, meg szep lassan feldolgozzuk a megelt esemenyekbol adodo tapasztalatainkat.
En pedig igy imadkozom mar nehany napja:

Taníts meg engem a te akaratodat teljesítenem, mert te vagy Istenem! A te jó lelked vezéreljen engem az egyenes földön. 
                                      Amen!

1 megjegyzés:

Bóbita írta...

Így van. A tanulságokat kutatni kell, elrendezni magunkban, épülni belőle. Valamiért ez kellett most nektek. Nem késett, időben kimenekített titeket.

Az ÚR a mi oltalmunk, várunk. A legnagyobb gazdagságunk van Őbenne. Mindennap megújul kegyelme. Szeretete pedig örök! Felfoghatatlan ez!