2013. március 6.

HA SZERDA AKKOR TEA

Gyertyat gyujtottam, pedig a tegnap unnepeltunk,megpedig 40, egyutt eltoltott hazas evet.Szeretnem valahogy ugy unnepelyesen kimondani ezt a szot mert semmikeppen sem hagyhatjuk , hogy megszokotta valjon az evfordulo, de neha ez is megtortenik mert olyan gyorsan peregnek az evek , hogy valosaggal nincs is ido megellni, jol aterezni az esemenyeket.
Azert kiruccantunk a tegnap egy kicsit( jo kicsit?mert egesz Vasarhelyig szaladtunk) Szep kellemes ido volt , s mivel nagyon laza volt az idonk hat csak elveztuk egymas jelenletet, meg a tajat, meg miegymast.Azert felmerest nem vegeztunk, miert i, mert ugy is tudjuk volt , es meg lesz jo is rossz is.Mindig a hozzaallason van a hangsuly.Meg aztan amugy is a leirasa nagyon tokeletes tud lenni , de ember legyen a talpan ki mindenben kiall mert......elveszi turelme jutalmat.

10 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Kulonos teazo alkalom mivel megosztodtad velunk a-40-evi hazassag
oromeit es nehezsegeit.
Isten volt az aki hordozott beneteket es kivanom,hogy ezutan is legyen gondviselotok kedves Iri.Adja meg szived ho vagyat ferjed megtereset.
Kivanok szamotokra tovabi boldog hazas eveket az Ur oltalmaban.

iri írta...

Koszonom Eva draga!

Györgyi írta...

Szép kerek szám,és jó volt olvasni,ahogy leírtad.Boldog további éveket!

Agnes. írta...

Milyen jo erze silyenrol olvasni.En is kivanok meg sok szep evet egyutt!!

iri írta...

Igen , bizony kerekecske, koszonom Gyorgy, meg azt is , hogy beneztel!

iri írta...

Koszonom Agnes, hogy velem teaztal, es a jokivansagokat!

Névtelen írta...

Sokszor csak innen tudatosul bennem, ( a blogodrol) hogy szerda, meg hetfo, ugy szaladnak a napok. Valaki ezt igy fogalmazta meg, hogy " most van hetfo most vasarnap." Mintha csak kergetosdit jatszananak a napok! En is kivanok meg nagyon sok boldog hazassagi evfordulot,... arany, smaragd, gyemant, vas, ko, kegyelmi, koronaekszer, es mind, mind kegyelembol! (Meg mielott olvastam volna a blogodat, eszembe jutottatok imamban). Teljesitse az Ur minden vagyadat :)
JH

iri írta...

Koszonom Johanna draga,tudod, szuksegem van az imaidra, meg az hogy gondolsz ram szamit!

Monika írta...

Isten éltessen benneteket ,áldjon és őrízzen további éveitekben is!Mi tíz évvel kevesebbet ünneplünk néhány hónap múlva.
Nagy dolog kitartani egymás mellett egész életünkben!Nehéz és szép!

iri írta...

Koszonom Mammka!Ez ugy igaz.Kivanok en is hasonlokat nektek!