2011. október 12.

KEDVES OLVASOIM,TERJETEK BE HOZZAM EGY TEARA

Mert ha szerda akkor teazunk.De ahhoz, hogy reszt vehess , szukseges legalabb egy jo szot itt hagynod.S nemcsak nekem , hanem mindazoknak akik itt teaznak .Hadd batoritsuk,  aldjuk egymast.
 Ma , es egesz heten korom virag es cickafark teat fogyasztok .
Mindig is nagy eloszerettel fogyasztottam a teakat , mert sok bajomban segitsegemre volt.Halas vagyok Istennek, hogy ilyen bolcsen, s bokezuen a rendelkezesunkre bocsatott annyi hasznos novenyt.Volt ugy , hogy gyogyszert nem tudtam hasznalni mert hasznalt egy helyt s rontott mashol, s ilyenkor a gyogynoveny volt segitsegem.
Peldaul nagy volt a vernyomas a szemfenekben,viszont nem hasznalhattam vernyomas csokkentot mert tul kicsi volt a periferikus vernyomas, s megjobban levitte volna azt.Itt segitett a pasztortaska.
 Ehhez hasonloan meg tobb ilyen megtapasztasom is volt.Lehet veletek is megtortent.
Tehat nagyon szivesen latlak.Az adott feltetellel.
Meg azt is elorebocsatom ez nem egy reklam bejegyzes, hanem barati talalkozo.A linket csak azert szurtam be , hogy sgitsegunkre legyen.Es ugy talalomra valasztottam.Na meg aztan jobban tetszett mint a tobbi.
 Isten hozott!Erezd jol magad!

23 megjegyzés:

Tündi Daika írta...

Hmm, köszönöm a meghívást... épp megszomjaztam :)Hallottam már a gyógynövények hasznosságáról, igaz nem nagyon fogyasztottam még, de milyen érdekes, hogy ha tudatosabban élnénk, nem kellene annyi gyógyszert szedni... köszönöm a tanácsokat.

iri írta...

Szeretettel koszontelek Tunde, elso latogatom.Orvendek, hogy hasznosnak talaltad talalkozasunk!Hat bizonyara sok bajtol megment a teazas.

Györgyi írta...

Nagyon jó így teát inni társaságban:)bár én nem gyógynövény teáz iszom,de akkor is,Legyen áldott napotok!

Magdi írta...

"Ha fáradt vagy az úton, leülhetsz egy kőre
Ha szomjazik a lelked, kimehetsz a zöldbe
Ha átfagyott a tested, a Nap felmelegít
Ha bánatod hordozod, a madárdal felvidít
Ha egészséged fogytán, gyógyírt ad a mező
És ez a sok szeretet, mely a teából kifő!"
(Bio Mandala TEA - ÖRÖKZÖLD)

Ha mindehhez hozzávesszük még a testvéri szeretetet, amivel vendégül látsz, az már teljes felüdülés:)
Köszönöm:))))

Én is szeretek teázni és termesztek is gyógynövényeket:)))

Boriska írta...

Drága Iri !
Nagyon jó volt ez a reggeli kis teázgatás...köszönöm szépen !
Mindig örömmel olvasom amit irsz, ha nem is mindig válaszolok.
Az Ur áldjon meg és még irjál, mert olvassuk !
A teával kapcsolatban...tényleg nagyon hasznos mind a két gyógynövény, én is sokszor főzöm és érzem, hogy használ ! Ezért is áldjuk a mi Urunkat ! Áldott napot továbbra is !!!

Borzási A. Kriszta írta...

Bár tudnánk ma élőben is teázni egyet, Iri...

Kisné Ady Éva írta...

Köszöntöm a vendéglátónkat.Örülök a meghívásnak, mert úgy tudom, a tea mellett ott lesz egy Előkelő Úr is.

Kiss Judit írta...

Ebben a hidegben egy forró tea, csendes meghitt beszélgetés felüditi a szivet, lelket. Gondolatban belépek hozzád egy teára.

iri írta...

Gyorgyi draga, orvendek, hogy nagy elfoglaltsagod mellett beneztel hozzam, sokat jelent nekem.Ajanlom melegen a gyogyteakat, sokmindentol megov,foleg a korral jovo problemak.

iri írta...

Magdi, olyan szepek e versike szavai, feludit, koszonom latogatasod, s barmikor szivesen latlak.

Boriska, oromot okozol latogatasoddal, s szep szavaiddal.Ugy van sok jo rejlik ezekben a novenyekben.Aldas napodra!
Kriszta draga, talan egyszer...

Eva orvendek latogatasodnak, s ugy igaz :Velunk az Ur!Orvendek lapodnak itt:http://adyeva.blogspot.com/
Igen Judit, a kertbol jove jolesik nekem is a tea, s itt ratok talaltam erre a szep beszelgetesre.Szeretettel koszontlek.

Gogyan Eva írta...

Ha nem is ertem el a reggeli teazast a delutani-5-orasra en is szivesen benezek hozzad edes Iri.A gyogyteak az en gyengeim is szeretem fogyasztani a korom+cickat mert az en koromban segitt a hohulamok fekezeseben.Ezert en is orommel elfogyasztok egy cseszevel es nagy kivaltsag veled{tek}az Ur jelenleteben kortyolgatni az enyhen aromas finom teat.Hoznek sutit de ugy gondolom,hogy nem hianyzik a kiloimhoz.

iri írta...

Draga Eva, erdekes modon , mikor megnyitottam megjegyzesed eppen egy csesze teat fogyasztottam, ugyhogy egyutt ittuk az aromas teat, s ugy van nagyon megfelelo ez a keverek a korral jaro problemakra.Azert egy kis sutit elfogyaszthatunk!Koszonom latogatasod.Varlak barmikor!

Johanna írta...

Nalunk reggel 9, ami azt jelenti, hogy nalad mar delutan 4, mi is szeretjuk a gyogyteat es fogyasszuk is ferjemmel, most epp egy 10 napos ivole kura utan vagyunk. Isten ajandeka a sok valtozatos gyogytea, es csodara kepes, mar sokszor megtapasztaltuk.
Kosz a kedvessegedet.

iri írta...

Koszonom, kedves Johanna, hogy megtiszteltel jelenleteddel.En is szoktam cekla level kurazni.Persze alma meg murok egyveleggel.Elosegiti a verkeringest.

Módi Noémi írta...

Kedves Iri!
Eszembe jutott sok szép emlékem, amikor is Mamámmal minden nyáron kimentünk a mezőkre szedni sok-sok teafüvet-gyógynövényt. Közben megtanította, hogy melyiket miről ismerem meg és mire használjam majd.:)haza felé meg énekeltünk...minden év minden nyarán...:) (csak az idén nem:( )
Nagyon szeretem őket! Nekem is van itthon kevert és külön is mindenféle Isten patikájából.
Köszönöm, hogy e teázás alkalmából, (ami délután is oly jól esik) eszembe juttattad kedves emlékeimet. Nagyon szeretek teázni. Most éppen citromos, gyümölcsös mézes teát iszom.:)
Köszi a vendéglátást!:)

iri írta...

Kedves Noemi!Olyan jo volt veled teazni, s ez a szep emlek mindent megert!Meg varlak!

kissilferfinoona írta...

Kedves Iri! En is koszonom a meghivast, csak most jutottam ide, nagyon elvagyok most foglalva, ne felejtkezz el rolam es magas vernymasra ajalj nekem is valamilyen teat.
Kosz, hogy ilyen kedves, jo munkat es jo teazast tovabbra is!
Kiss B. I.

iri írta...

Koszonom latogatasod Ilona!Gondoltam ma rad.Mint irtam a pasztortaska nalam hasznalt mert leviszi a magas vernyomast s megemeli a kicsit, vagyis normalizal.De szukseges szorgalmasan inni.
Varlak maskor is.

Csillagos írta...

Drága Irim, én csak csütörtökre értem ide, ugye nem baj? Jó volt olvasni a soraidat, én is szeretem a gyógyteákat, a körömvirágot gyomorsav-marásra használom, a citromfüvet akkor, ha kis nyugalomra van szükségem, levendulát szintén ekkor:) Csalánt iszom, ha fáradtnak érzem magam és kis tisztogatásra vágyom... Gondolkoztam már ivólé kúrán is, de öröklötten nagyon alacsony a vércukrom, így ezt nem javasolják...
Gyógyulást és sok áldást kívánok mindenkinek! Csillagos

iri írta...

Oh dehogy is baj, kedves Csilla!Foleg , hogy ilyen sok jo tanaccsal jottel!Olyan jo egymastol tanulni, okulni.Latod en nem is tudtam, hogy a koromvirag gyomorsav ellen is jo.Bizonyara ezert erzem jol magam tole.Koszonom jokivansagaid s viszont kivanom.Varlak maskor is!

Csillagos írta...

Járok ám én erre sokszor, de nem nagyon szoktam kommentelni, csak olvasgatok, nagy haszonnal:)

Borzási Márta írta...

Irénke, én ide jutottam , ha későre is. Jó szó helyett: Olyan jó volt a múlt este beszélgetni veled. Várlak máskor is.
A teád kecsegtető!

iri írta...

Barmikor szivesen latlak Marta.Nekem is sokat jelent minden beszelgetes veled!