2011. október 19.

HA SZERDA AKKOR TEA

 A mult szerdai koromvirag-cickafark keverekhez orbanc fuvet is tettem.Azt nem mondtam a multkor , hogy a maj kornyeken nyomast ereztem s ezert valasztottam ezt a kevereket.Meglehetosen jobban erzem magam, de meg folytatom a "kezelest".Mivel mar tizenket torzsvendegem  van,mindenkit szivesen latok meg ha nem is hagy egy kedves "jonapot"-ot.Ugyhogy szeretettel udvozollek ma is .
 A jovo szerdan es a kovetkezon nem leszek itthon, de magammal viszem a kevereket, s melle meg a zold teat.Gondoljatok ram, mert en is veletek leszek gondolatban.
 A ferjem gondosan takaritja az utolso elszaradt-fagyott viragokat.
Ugyhogy gyorsan kiszaladtam egy csesze forro teaval.Szivesen fogyasztotta.
Aldott napot! Orvendezzunk az Isten adta teanak, s dicserjuk nagy Nevet!

 És majd örülnek mindnyájan, a kik bíznak benned; mindörökké vígadjanak, és te megoltalmazod őket, és örvendeznek te benned, a kik szeretik a te nevedet.
  13. Mert te, Uram, megáldod az igazat, körülveszed a te jóvoltoddal, mint egy paizszsal. 

7 megjegyzés:

Johanna írta...

En is udvozollek kedves Iri, mindig jo nalad idozni! Mar csak szep estet kivanhatok a mai nap neked, (az ido eltolodas miatt) de akkor is jol jon egy kis tea:)

kissilferfinoona írta...

En is koszonom a meghivast es a teat.
Nagyon szivesen beternek hozzad es orommel elfogyasztanek egy csesze teat es ugy erzem, hogy jol eltudnank beszelgetni egyutt, de igy is nagyon jo, nekem ez is sokat jelent.
Szep estet kivanok!!!
Kiss B.I.

Módi Noémi írta...

Köszönöm!:)

iri írta...

ALDJON AZ UR MINDNYAJATOKAT!KOSZONOM A LATOGATAST!TALAN EGYSZER BEJON REALISAN IS!

Gogyan Eva írta...

Az en bejegyzesem ugylatszik elveszett az uton ,pedig meg kepet is mellekeltem hozza.Sajnalom,hogy igy tortent.Es koszonom a meghivast,lehet majd egyszer valora is valik szamunkra kedves Iri.

iri írta...

Sajanalom Eva!

iri írta...

Es remelem en is,s nagyon vagyom erre hogy eloben teazzunk ketten!