2011. augusztus 10.

NEM TUDOM HANYAN VAGYTOK EZZEL IGY



               Eletem folyaman (miutan felfedeztek, kulonbozo kronikus betegseget szervezetemben),ahanyszor kerekszamhoz erkeztem (30,40,50) azt mondtam , hat a kovetkezot nem erem meg.Az 50-nek mar azt mondtam, ha az Ur megengedi elerem a tobbit is.

Most pedig nem tudok csak halat adni ezert a mostani kerek szamert.
Aki ennel mar tobbet megert azt mondja hat ez mar nem nagy dolog, viszont most, itt nekem bizony az .
 A gyokerek
 Ez is eletem egy resze
 A kezdetek csaladomban
 A kisebbik
Napjainkban
Foleg azert mert talan nem is tudom joforman felmerni , aterezni ezt a kerek szamot.Azt hiszem inkabb az 
unokak azok kik erre leginkabb emlekeztetnek.Ok mutatjak a legrealisabban koromat.Mert ahogy erzek…..! Talan meghazudtolja ezt.Csak eppen a fizikai ero emlekeztet makacsul erre.Ha akarod , ha nem.Nem engedi , hogy eppen 20, 30 vagy 40-nek kepzeld magad.
   S akkor nem tudok csak halat adni Istennek, hogy ez a kerek szam Krisztusban talalt.S ez is , meg az is , hogy megertem ezt a kort Isten irgalmassaga altal volt lehetseges.S meg akkor is ha gondolataim visszaszaladnak az idoben egy retro pillantasnyira , szivem ott csung halasan Isten csodalasan, azert amit velem tett.
Ilyenkor ugye onkentelenul is feltesszuk a kerdest sok esemennyel kapcsolatban:miert kellett igy lennie,viszont csak azt mondhatom :ennek igy kellett lennie.Igy illett bele Isten tervebe.S majd egyszer megtudjuk azt is m iert, ha ez feltetlenul szukseges, s ha nem ugy is jo lesz , mert egyszer ott fent allandoan Isten jelenleteben leszunk, s ez teljesen elegendo, nem lesz masra szuksegunk.
  Addig is eljuk szep rendben eletunket itt lent, turelemmel mindennel szemben.

Mert:
 Mivelhogy az ő isteni ereje mindennel megajándékozott minket, a mi az életre és kegyességre való, Annak megismerése által, a ki minket a saját dicsőségével és hatalmával elhívott; 
  4. A melyek által igen nagy és becses ígéretekkel ajándékozott meg bennünket; hogy azok által isteni természet részeseivé legyetek, kikerülvén a romlottságot, a mely a kívánságban van e világon 2Peter 1:3-4

Egy nagyon fontos dolog amire Isten megtanitott az utolso 20 evben, az hogy minden a maga idejeben kell tortenjen mert mindennek rendelt ideje van.S ezt nemcsak tudnom kell hanem ehhez alkalmazkodnom.S eszerint probalom eltem elni.

10 megjegyzés:

Mike Adina írta...

Hálás vagyok érted Istennek, hogy megismertelek, hogy megváltott és megtartott, és azóta is sokaknak vagy áldás! Boldog szülinapot!

OLGA írta...

BOLDOG SZULINAPOT IRI !
AZ UR ALDJA ES ORIZZE ELETEDET MINDVEGIG!MARADJ MINDIG ILYEN HALAS ES ELEGEDET!SZERETUNK IRI! NAGY KINCS VAGY NEKUNK IS! HATMEG AZ URNAK ...

Györgyi írta...

"Azt pedig tudjuk ,hogy akik Istent szeretik,azoknak minden javukra,szolgál,azoknak akiket elhatározása szerint elhívott."
Ez az ige jutott eszembe ahogy elolvastam a soraidat,Boldog születés napot!

sedith írta...

Kedves Iri, Boldog születésnapot kívánok!!! És adja Isten, hogy a következő kereket is megérd szerető családod minden egyes (és elkövetkező) tagjától körülvéve, egészségben, teljességben. Sőt, az sem baj, ha majd a rákövetkező kereket is megéred! HA az Úr úgy akarja, biztos úgy is lesz!:)

Magdi írta...

az Úr áldjon kedves Iri!és adja meg a következő kerek szám(oka)t is az Ő kegyelméből:)))

Anikó írta...

Kedves Iri, nagyon sok Boldog szuletesnapot kivanunk!Istennek aldasa maradjon tovabbra is eleteteken,hogy meg sok oromben es boldogsagban legyen reszetek!

Inci írta...

Boldog születésnapot! Isten áldja meg életedet továbbra is. Bizony , így van mindennek rendelt ideje van. Ideje van a születésnek, és ideje van az ünneplésnek is, az Úrban!
További jó egészséget kívánok!

EVI írta...

Boldog szülinapot kívánok!Örülök,hogy megismertem,tartsa meg az Úr továbbra is kegyelmében,erőben ,egészségben családja és a mi örömünkre.

iri írta...

Dragaim,nagyon szepen koszonom mindannyiotoknak!En is nagyon halas vagyok ertetek, , s naponta orommel gondolok ratok!

márta írta...

Isten éltessen!