2011. augusztus 22.Ez a het meg mindig az elmult het hatasa alatt telt.Annak a hethek a fenye kivetodott erre is.
Hala, hala van szivemben Isten iranyaban.
Talan nehany szoban megemlitem mi is tortent , megha reszletekbe nem is bocsatkozhatom, s csupan a kovetkeztetest fogom levonni, mire is tanitott az Ur.
Halas vagyok az Urnak mert O nemcsak azt engedi meg , hogy egymast jobban megismerjuk, hanem, hogy onmagamat is lassam s jobban megismerjem.Tiszta szivbol mondhatom:"Te Uram vagy te;feletted valom jom nincs" '"Te tanitasz az elet osvenyere"
Milyen aldas , hogy irgalmazott az Ur, s gyermekeve tett, s mas vilagitasban lathatom a velkem megtortent esemenyeket:"Mert sok baja van az igaznak, de valamennyibol kimenti az Ur"
Csodalatos dolog ez meg akkor is , ha a bajt a maga intenzirtasaban eljuk meg.

Olyan hibat kovettem el mi sokba kerulhetett volna,ha nem adatik meg , hogy helyrehozzuk azt.Meg akkor is ha magat a bajt kozvetlenul nem en provokaltam, de engedekenysegem tette lehetove.Hibam szantam bantam,de ugy nezett ki a dolog, hogy nincs szamomra bocsanat.Egy ideig ebben a bizonytalansagban eltem.
Erdekes modon (s ez gondolom tudott dolog) ha egy hivo hibat kovet el, vagy szerencsetlenseg jon ra,maskepp van megitelve mintha ez massal tortenik.Ez valtotta ki belolem a 35-os zsoltar szavait.
Azt amit onmagamban felfedeztem, az volt , hogy a megnem bocsatas iranyomban, belolem is bosszuallas erzeset, s a megnem bocsatasra valo hajlamossagot valtott ki.Csak halas lehetek az Urnak , hogy ezt igy felfedeztette velem , hogy megterjek , s onmagam jobban megismerjem.

Az elmult het(keddtol -hetfoig) a megbekeles, egyetertes , megbocsatas fenyeben telt.

Megha fejedelmek osszeulnek , ellenem beszelnek is;a te szolgad a te rendeleseidrol gondolkodik" 71. Jó nékem, hogy megaláztál, azért, hogy megtanuljam a te rendeléseidet. 


Suma summarum:. Ha nem a te törvényed lett volna az én gyönyörűségem, akkor elvesztem volna az én nyomorúságomban.


pi

1 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Igy igaz .Dicsoseg Istennek.