2011. március 22.

EZ A NAP SEMMIKEPPEN SEM LEHET OLYAN MINT A TOBBI


                                                             







Nem szamit az evek mulasa, hany is az, mert ugyis frissen el minden reszleteben az emlekezetben.Mert ugye ez az a nap mit az Ur rendelt.
Hogy szovetseget kothessek Vele a keresztseg vizeben is,s megizleljem szeretetenek kezenfoghato jelet,hogy egyetlen Fiat adta , hogy nekem bunbocsanatom legyen.Mert ugye az O irgalmassaga altal voltam ujjaszulve egy elo remenysegre.Remenyseg mely nem szegyenit meg, hanem naprol napra no es meg nagyobb bizonnyossagot nyer szivemben.
Áldott az Isten és a mi Urunk Jézus Krisztusnak Atyja, a ki az ő nagy irgalmassága szerint újonnan szűlt minket élő reménységre Jézus Krisztusnak a halálból való feltámadása által 1Peter 1:3

19 eve annak , hogy igent mondhattam aldott Uramnak a vizben is.Azt , hogy ez mikent tortent, mi elozte meg Innen elkezdve reszletesen leirtam.Itt  meg is van orokitve,viszont most inkabb egy olyan rovid, vazlatos felmerest teszek  az eltelt evekrol.

Hogy mennyire elegedett az en Uram szolgalolanyaval azt nemileg sejtem, viszont , hogy engem nagyon megtudott ragadni az Ur ez eltelt idoszak alatt az biztos szamomra.Minel inkabb telik az ido annal inkabb csodalom szepseget , nagyszeruseget,Meg a legmereszebb almaimban (s ez nem volt hijjan eletemben) sem gondoltam, hogy micsoda lehetosegek nyilnak szamomra akkor amikor beletekintek Isten mely kiapadhatatlan kutjaba.Hogy a csodak valosak lehetnek.Hogy akar mindennaposak.
Mert hat mi annal nagyobb csoda mint amikor Istennek Igeje bevilagitja eletem.

És az Íge testté lett és lakozék mi közöttünk (és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét), a ki teljes vala kegyelemmel és igazsággal.Janos 1:14

S ez az Ige all rendelkezesunkre all, nap mint nap , hogy csodaljuk munkajat eletunkben.

S ez nem mese, hanem valosag.Az a valosag mely mindennel jar:orommel, szenvedessel, csalodassal,buntudattal, bunbanattal,fajdalmakkal s minden ami mindennapi eletunk velejaroja.
De az Ige tanit, tanacsol, eligazit, megro ha kell, egyszoval oromot okoz.
Vilagit az osvenyen.

Ez az amit megertettem hiteletem alatt, hogy hagyjam Isten Igejet dolgozni bennem.Hadd formalja jellemem.Nem mindig volt kedvemre, gyakran fajt, viszont a vegeredmeny mindig orommel toltott el.

Tudom , hogy meg sok a nyesni valoja Uramnak, de minden vagyam az , hogy engedelmes legyek, s alavessem magam akaratanak.





8 megjegyzés:

iri írta...

Sajnalom , hogy az elso link nem nyilik.Ez lenne ha innen lehet:
http://iri-aldasszomj.blogspot.com/2009/01/megteresem-tortenete-elso-resz.html

Csillagos írta...

Drága Iri, Istenünk áldja meg Jézusban virágzó életedet ezután is!!! Köszönöm ezt a bizonyságtételt!

Anikó írta...

Kivanom az Ur gazdag aldasat tovabbra is eletedre!Erot, kitartast a mindennapi hivo elet megeleseben,Istennek oromere es sok lelkek megmentesere.

Boriska írta...

De jo hallani Istennek atformalo erejet!!! Koszonom e szep es epito bizonysagtetelt,tovabbra is kivanom Isten aldasat eletere !!!

Inci írta...

Kedves Iri! Bár nem ismerlek személyesen, de mégis látszik, látom, hogy Isten benned van.Áldjon meg Téged továbbra is , légy hűséges szolgálóleánya és fénykedjél lámpásként.

iri írta...

Koszonom Inci!Ez a csodas Isten gyermekeiben hogy ismeretlenul is ismerhetjuk egymast, mert ismerjuk Azt Aki bennunk van.

Koszonom mindannyiotoknak a jokivansagokat!

Gogyan Eva írta...

Ha utolsonak is de szeretnem a kovetkezoket kivanni szamodra draga testvernom az Ur Jezus Krisztusban:
Aldjon meg teged az Ur,
Tartson es orizzen O.
Hintse rad aldasat,
Hordozzon szent karjan,
S te huseggel kovesed Ot.

Igazi testveri szeretettel koszonom,hogy meg ismerhettelek.

iri írta...

Koszonom Eva!