2011. január 11.

AZERT ILYEN UTEMBEN NEM HISZEM

Hogy zajlott volna az en eletem.Nem is lehet, hiszen eddig meg nem volt 2 plusz 4 unokam.S persze hogy a legtobb munkat a legkissebb ad.Ejjel nappal .Pedig nagyon jo fiu, egyeltalan nem nyugos, csak eppen nem viccel mikor evesrol van szo .Alszik o egyre , hallgat de mikor ehes........ki ad magabol mindent.
S ez igy van rendjen .Csak eppen az oregkori babazas nincs rendjen, mert ugye miutan o szepen belak ejszaka a nagymami(vagyis en) nehezen alszom vissza, s mire ez megtortenik mar ujra ehes.Aztan vegulis en leszek a nyugos nem a baba.Dehat ezt is kinojjuk mi , nemde?
Addig is adjon az Ur erot mindenhez, mert a jokedv megvan, mert kozben nagyokat mulatunk a masik harommal, s neha eljon a masik ketto is.
Meg aztan turelmet ferjemnek az egyedullethez, habar egyelore jol erzi magat mert eppen kiheveri a tobb mind egyhonapos zajongo unokak altal megviselt szemelyet.(Jol gondoltam de nem tudom ha jol fejeztem ki magam, mar igy hagyom)

6 megjegyzés:

Zambo Dalma írta...

Én is kivánom hogy adjon az Úr erőt mindenhez.

Névtelen írta...

SOK-SOK EROT,TURELMET AZ UNOKAKHOZ!!! :-) (toth anna)

Névtelen írta...

Olyan jó olvasni ezeket a sorokat,az Úr adjon sok,sok erőt,Boriska

Gogyan Eva írta...

2+4=6-unoka,meg +3 majd valamikor es utol is ersz az unokak szamaval.
De mindennek megvan a maga ideje,ezert is van az,hogy fiatal korban van a gyerek neveles mert a mi korunkban mar nehezen megy,megha csak besegitesrol van is szo.
Bar azt is tudjuk,hogy Mindenre van erom a Krisztusban,aki megerosit engem.Hat szivembol kivanom,hogy ezt az iget ujbol megtapasztald szemelyes eletedben.

Abigél írta...

Csak gratulálni tudok a teljesítményedhez Iri! Kevesen csinálják ezt ma végig,hidd el.Adjon az Úr erőt neked és ne feledd:elég minden napnak a maga baja!

Inci írta...

Sok örömet okoznak az unokák Neked.A sok fáradság mellett is. Gondolunk Rád és sok erőt kívánok!