2010. augusztus 16.

MEGALLTAM 10 PERC KAVERA

Nincs reggel hanem eppen du. 2 ora mult nehany perccel, de egyszeruen at kell ugorjam a mar rendes mindennapi nehany perces szundikalast, abbol az okbol kifolyolag hogy mar nem futja az idombol.S miert is? Eppen ezen gondolkodom hogy lehet - s vajon mas is igy van ezzel-ha kizokkenek a rendes programombol-hirtelen nehany orara be kellett szaladjak Gyulafehervarra,- s most itt vagyok s olyan feje tetejen all minden mert nem vagyok idoben.Ilyenkor aztan olyan sztresszerzes vesz erot rajtam s probalok napirendre jutni de nem tudom ha sikerul.Sokszor arra is gondolok hogy vajon onmagamon kivul meg valaki surget -e vagy csak ugy ok nelkul az a muszalymindeneltervezettmunkat elvegezni tudat ez.Azt hiszem ezen meg kell dolgoznom mert maskent csak ok nelkul hajtom magam.
Lehet velemenyt adni aki tudja mirol is beszelek.



kep innen

7 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Nagyon is ertem Iri kedves.Mert ha kilepek a mindennapi foglalkozasaim-
bol,rogton ido hianyban szenvedek.
Kapkodok ide-oda,feszejes nyugtalan-
sag vesz uralma ala,es maris negativ
erzest sugarzok korulottem.De ahogy probalok velemenyt mondani eszembe jut SPURGEON egyik gondolata amit magamnak is ajanlok.
:Hagyd a holnap dolgat holnapra,a mi Istenunk holnap is Isten.:

iri írta...

Igen ugy van a "holnap dolgat" csak mi lesz a maival? Azt ma kell elvegezzuk.Ezert nem futhatok ki az idobol.De hala az Urnak estere mar meg lett nagyjabol minden.
Sa tobbit "holnapi munkanak " nyilvanitottam.

Gogyan Eva írta...

GRATULALOK,NAGYON HELJES.
KIVANOK KELLEMES PIHENEST ,JO EJSZAKAT.

iri írta...

Kosz Eva!

Mike Adina írta...

Hát akkor ez el is van intézve. :)

iri írta...

Magunk szerint, de azert meg hely van mas velemenyek szamara is

Zambo Dalma írta...

En ezen orlodtem hosszu eveken at, megteresem elott is, utan is, perfekcionista termeszetemtol fogva, de Hala az Urnak hogy szabadit, tanit kulonbseget tenni a surgos es a fontos kozott. ma is erre tanitott a "Mai Ige" altal is.