2010. március 5.

ILYEN ALDOTT BARATNOK MELLETT


Az unnep igazi unnepe lesz !Koszonom kedveseim!Olyan szep meglepetes volt szamomra ,reggel erre nyitni a gepet.Habar eloszor a telefonhoz nyultam s felkoszontottem ferjemet 37-ik hazzassagi evfordulonk alkalmabol(Johanna kozel jartal)

Ilyenkor az jar az eszedben ,hogy sok vagy keves,en azt mondom nem sok.Ha mint egy ember eletet vesszuk figyelembe , milyen szep is a 37 -ik ev.Raul peldaul 36-ot tolt 18-an.S sugarzik a fiatalsag belole.

Igy a mi (ferjem meg en) evfordulonk is!Nem az evek hatarozzak meg hogy mit is jelent hanem mi.Hogy mit is sugarzunk!Fiatalsagot,derut,vagy faradsagot,unottsagot? Erezzuk meg-e azt a bizonyos:"Nem tudok nelkule elni!"

egybeszerkeszto erzest?!

Itt nem beszelek a kisebb nagyobb bajokrol, surlodasokrol ami barmilyen kapcsolatban feluti a fejet,hanem arrol az altalanos erzesrol ami csak ugy elfog ,s uralja kapcsolatunkat.

Kerdesek amire nekem is nektek is megvan a valaszunk.S onmagunknak felelunk.En csak annyit mondok:Legyen az Ur aldott!Halas az en szivem!

S most nezzetek a meglepetest.Johanna ezt irta :

37 eve csiszolodtok

hogy idaig jutottatok

Hogy habar faj a kimondott szo

Megis konnyes szemmel egymasra mosolyogtok


ISTENEM ha kerhetunk

sok sok evet adj meg nekik

Hogy mint sima gyongykovek,sarok nelkuliek,

ne fajjanak a szavak s a tettek

Boldogan eljenek egymas mellett.

Koszonom Johanna.


Kedves Annuska ,mar elore kivanom nektek is Isten tovabbi aldasat szep ,peldas hazassagotokra,s koszonom a szvakat"hazi oltar Isten dicsosegere"Megszivlelem

s meginkabb fogok erre torekedni!


Kedves Olga ezuttal fogom megkoszonni hogy besoroztal(olvasoim koze),

Koszonom az Iget:"Tanits minket ugy szamlalni napjainkat ,hogy bolcs szivhez jussunk"




10 megjegyzés:

kása andrea írta...

Gratulálok nektek ehhez a 37 évhez, és bár én nem tudom olyan szépen megfogalmazni, ahogyan a köszöntőben áll, mégis szivemből kivánok sok áldást, szeretetet, örömet még hosszú éven át a férjed mellett!

Borzási Márta írta...

Drága Irénkém! Olyan jó, hogy olvashatlak! Meg az, hogy így, ilyen kedvesen, hálás szívvel tudsz írni szép kapcsolatotokról 37 év távlatából is. Ez felbecsülhetetlen érték Isten és a mi szemünkben is. Örvendek, hogy élvezed Istenünk áldását.
Kívánok boldog házassági évfordulót! És még sok boldog évet Dan oldalán! Őt is üdvözlöm férjem nevében is!

Maresz írta...

Isten gazdag áldását kivánom házasságotokra! A mai világban nagy dolog, ha egy házaspár hűséges egymáshoz egy életen át! Kivánom, hogy a Jó Isten adja meg kérésedet, amikor a férjedért imádkozol. Lélekben veled vagyunk mi is, férjemmel együtt.
Biztasson ez az idézet téged is:

"A hit látja a láthatatlant,
hiszi a hihetetlent
és ajándékba kapja a lehetetlent."

Györgyi írta...

Boldogságot kivánok nektek...)ezt esküvők alkalmával szoktuk énekelni,de most ez juttott eszembe mikor elolvastam soraid,amik szeretettről tesznek bizonyságot.Így hát:Boldogságot kivánok nektek..))

iri írta...

Koszonom nektek mindannyiotoknak.Szep gondolatok!

helga_dombi írta...

Szeretnék én is gratulálni az évfordulóhoz, kívánok még sok ilyen évfordulót Isten kegyelméből. Az Úr áldjon meg! helga

Borzási A. Kriszta írta...

Drága Iri, én is köszöntelek titeket. Még sok ilyen évet kívánok együtt, s a következő igevers beteljesedését életedben: "én és az én házam nép az Urat szolgáljuk."

Puszillak!

Módi Noémi írta...

Opsz, erről jól lemaradtam! Utólag is, de nagy szeretettel kívánok még sok boldog évet és az Úr áldását és megtérő szívet kedves férjednek!
Puszi:*

Jade írta...

Draga Iri!
A JoIsten adjon meg nagyon sok boldog evet Nektek, oromben, egeszsegben egymas mellett!

iri írta...

Koszonom!