2014. december 24.

KARACSONY ESTEJE

Mindig is ez volt a kedvencem!Nem elso napja,nem masodik,hanem a karacsony esteje.Az volt szamomra az igazi Unnep.Nem szamitott,hogy evrol evre ismetlodott,mert mindig uvyanaz volt a varazsa ugyanaz a titokzatossag,oromteljes varakozas,s sziv,lelek,kornyezet unneplobe oltoztetese.
Nemcsak az ,hogy mindenfele finom illatok lengtek ,s ajandek varas izgatta a lelkeket.hanem az az igazi unnepelyes hangulat ami mindenre ranyomta belyeget,tette olyan vonzova ezt a mindenki altal annyira szeretett unnepet.Minden es mindenki leveti hetkoznapias ruhajat,erzeseit,s betel a varas gyonyorusegevel.
Mindenki emlekeben ott el(megha nem is elte at) az elso betlehemi karacsony,mely oly dicsoseges volt,a maga szereny-szegenysegeben,bizonyitvan ,hogy nem a korulmenyek azok,mik meghatarozzak az erteket,hanem maga az ERTEK ragyogja be a szegenyes ,szurke jaszlat,mert nem a jaszol szamit,hanem amit -AKIT rejt.
Olyan csodalatos dolog ez mi hodolattal tolti be a szivem,s ezert szeretem KARACSONY ESTEJET!

OROMTELJES BOLDOG KARACSONY ESTET MINDEN KEDVES LATOGATOMNAK

3 megjegyzés:

iri írta...

Koszonom,latogatasod is hozzatartozik a
karacsonyi oromhoz.Aldott Unnepet neked is!

iri írta...

Koszonom,latogatasod is hozzatartozik a
karacsonyi oromhoz.Aldott Unnepet neked is!

Gogyan Eva írta...

Mind orokre emlekezetes az elso Betlehemi karacsony.De a szemelyes orom,hogy bennem es benned szivunkben kapott helyett a draga megvalto,kimondhatatlan boldog erzes,amit kivanok mindenkinek mert ez a legcsodalatosabb .Aldott karacsonyt kivanok szamotokra kedves baratnom.