2014. október 14.

ELEG NAGY SZUNETEKET TARTOK

Itt a blogon,talan azert is mert meg nem jott el az a mindent atszovo nyugodt idoszak mikor leallnak az oszi munkalatok s lehet megallni nagyobb szusszanasnyi idore is.
A mult heten egesz heten kantakba zartuk az oszi izeket, s elegge felemesztette idonket,viszont ez a het mar kisse lazabban indult ami a fizikai munkat illeti.A tegnap Slatinara latogattunk,ma pedig noi konfererencian voltunk a helyi imahaznal,kanadai testvernok jovoltabol.Holnap folytatjuk az elkezdett tanulast,s ez nagyon jotekonyan hat lelkiallapotomra.
Nem mondhatjuk , hogy nagyon konnyu munkank van itt, az emberek elegge fogekonyak, viszont a
”talaj annyira laza , hogy nem lesz eroteljes a gyoker” s nem melyulnek el a lelkiapolasban.Szeretnenek szabadulni mindenfele problemaikbol ,de nem teljes lemondassal.Ezt is azt is megtartani,es megnyerni az aldast is.Nagy a szellemi harc.Kitarto imara,odafigyelesre ,tanitasra van szukseg.Gondolom , hogy ez mindenhol ugy van de itt kulonoskeppen.
Nekem egy kulon problemat jelent kozeledni hozzajuk, megerteni belso eletuket s aszerint erezzek egyutt veluk,felreteve az eloiteleteket,Krisztus aldozatat tartvan szemem elott,hogy meghalt ertuk, eletet adta, s ugyanolyan szeretettel szereti oket mint mindannyiunkat.S ez nem kis erofeszitesembe kerul, de dolgozok rajta,imadkozom, kerem az Urat , hogy mutasson utat, nyisson ajtokat,lehetove teven megtereseket, mert utovegul ez minden vagyunk ,ezert vagyunk itt.

5 megjegyzés:

Kónyairénke írta...

Drága Iri, kivánok sok erőt Istentől a lelki meg a fiziaki munkában.
Légy jó vitéze Krisztusnak, vidd szerte igéjét, a szégyent is bátran hordjad, az Ő keresztjéért! ez a kis ének legyen bátoritás számodra.

iri írta...

Koszonom Irenke!

Monika írta...

Igen,ezek az időszakok a betakarítás hetei.Én is lekvározok esténként.
Áldott időszakok a keresésé....
Köszönöm a látogatásodat!!!!

iri írta...

En is a tiedet Mammka draga,mar azert is mert nagyon pang az elet itt a blogvilagba,ugylatszik a Facebook kenyelmesebb,de szamomra ez a kedvenc!

Gogyan Eva írta...

Ha mar megjott az Osz automatikusan a betakaritasra gondolunk.De ezen az aranysarga evszakon nem csak a betakaritast vegezhetjuk,hanem a vetest is,gondolok a lelki munkara.Akarmelyik evszakban vagyunk az ige magvait hintsuk .Orulok,hogy ezt teszitek.Isten aldja meg munkatokat es gyumolcsoztesse szent neve dicsosegere.