2014. január 30.

ERROL IRNOM KELL

Mert talan hasznara lesz valakinek,es ugyanakkor nekem is ha irok errol
Olyan helyzetben vagyok mit a Gonosz nagyon konnyen a maga hasznara tud kihasznalni.
Isten mar elso pillanattol kezdve,hogy a szerencsetlenseg megtortent es eletem nagy hirtelenseggel megvaltozott, szolott hozzam, batoritott, Iget adott, s amilyen nehez sullyal nehezedett ram nyomorusagom , ugyanolyan erovel hatott ram Isten batoritasa, vigasztalo szavai.Persze, hogy ilyenkor a gonosz sem ul tetlenul s s a maga ravasz fondorlataival probalt beferkoszni gondolataimba, erzeseimbe , s rombolni azt amit Isten epitett.Mindent felhasznalt, hogy elteritse figyelmem attol amit Isten munkalt bennem.Elegedetlenseg,szomorusag, egyedullet erzese,onvad(ilyen is van ha gyaszomban tul hamar vigasztalodom) , ilyen es ezekhez hasonlo erzesek keritettek hatalmukba, szep lassan, eszrevetlen, mig egy teljes napon at nem birtam Isten jelenletet megtapasztalni, s nyomorusagomban, szinte minden rezdulesre csak sirtam.Persze azt mondhatna barki , hogy ez csak termeszetes dolog az en helyzetemben, hisz a legdragabb lenyt veszitettem el( mert nagyon szerettem ferjem , s most , hogy nincs erzem csak igazan szeretetem melyseget) ,viszont mint Isten gyermeke termeszetfeletti allapotot elunk s ez nem lehet termeszetes.Mert innen csak nehany lepes a mely depresszios allapot ,ahonnan mar nehezebb visszaterni.
De mindezt az Ur is jol tudja s megadja a megfelelo mentoovet.S az este egy aldott Iget adott mely oromre szabaditott fel es lerombolta amit a Gonosz korultem oly mesterien Abból tudom meg, hogy kedvelsz engemet, ha ellenségem nem ujjong felettem; Zsolt. 41:12

Ma pedig mikor a reggeli iamaorara mentem az imahazba , egyik kedves fiatal testvernom szerete
ttel atolelt s fulembe sugta , hogy az este ertem imadkozott , s nagyon szenvedett ertem mert aterezte fajdalmam.Meghatott ez a kapcsolat amivel  az Isten Szentelke osszekoti Krisztus Testenek tagjait.
Halas vagyok az Urnak szereteteert ,testvereimert ,gyerekeimert, unokaimert.


A kep csak szemleltetesre szolgal nem eppen aktualis , de a draganesti- i gyulekezet egy esemenyet eleveniti meg

6 megjegyzés:

Mike Adina írta...

Köszönöm.

Kiss Judit írta...

én is ölellek.

iri írta...

En is koszonom, minden szo,egyutterzo megnyilvanulas sokat szamit!
Ez is az Ur erdeme mert O munkalja bennem.

Borzási Márta írta...

Drága Irénkém, örvendek őszinte szavaidnak, köszi, hogy engedsz betekinteni mély harcaidba. És győzelmeidbe! :) Olyan hálás vagyok Istennek érted s mindazért amit tesz veled! Puszi, Márta

OLGA írta...

Koszonom Iri ,hogy mindezt megosztottad velunk !Ilyen es ehez hasonlo erzesek voltak bennem is ! De hala az Urnak a nagy csaladert az imadkozo testverekert akik szivukon hordjak sorsunkat ,nem egyszer mondtak nekem is hogy imadkoztak ertem szemelyesen vagy telefonon adtak tudtomra ep akkor mikor legnagyobb szukseg volt ra .Milyen jo az O csladjaba tartozni ,gyermeke lenni ,tudod a benne hivoknek a gyaszuk is mas kell legyen mint a hitetleneknek! Ne engedj a satan vadolasanak o mindig csak romlast okoz !Imadkozom hogy tovabra is legyen az Ur velunk gyaszunkba ,fajdalmunka engedjuk hogy O vigasztaljon gyogyitsa sebunket !

iri írta...

Marta te mindig ugy tudsz batoritani!

Olga koszonom!