2013. április 13.

SACINAK MEGIGERTEM VALAMIKOR

Hogy beszamolok a probatetelrol amiben az Ur reszesitett 15 honapon at.Nehanyan kozuletek tudtatok a nehezsegekrol mivel nap mint nap szembeneztunk,mivel visszavontak ferjemtol a havi jovedelmet.Hitben eltuk meg ezt az idoszakot.Szamomra kihivas volt, kegyelem miben Isten reszesitett,hogy elfogadjuk a Tole valo fuggest a mindennapi szuksegletunk fedezeseben.S szinte csodakent eltuk meg, hogy tobb izben is nagyszamu vendeget fogadhattunk.Ez is kegyelem.
Kora miatt ferjem nem kapott munkat, s a nyugdij korhatart meg nem erte el.
Az ,hogy most itt vagyunk ezen a helyen,sok ima elozott meg s vegul Isten hatarozott ugy, hogy mindent hatrahaggyjunk es ujat kezdjunk.Tobbfele munkaban is kepezzuk magunkat,s talan olyan kihivas ele is nezunk ami lehet eronkon felul van,de az Ur minden nap velunk.Igejevel etet, erosit, batorit, s megvagyok gyozodve, hogy olyan dolgokra fog tanitani amire mashol nem lett volna alkalmunk.
Meg fogom reszletezni , de most mar mennem kell.Koszonom a kozbenjaro imat!

6 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

"Es vezerel teged az Ur szuntelen,megelegiti lelkedet nagy szarazsagban is,es csontjaidat megerositi,es olyan leszel,mint a megontozott kert,es mint viforras,a melynek vize el nem fogy."
Esaias:58;11

EVI írta...

Az Úrnak minden útja kegyelem és hűség azoknak, akik szövetségét és bizonyságait megtartják.Zsolt.25:10

kissilferfinoona írta...

"Beteljesiti az őt félőknek kivánságát; kiáltásukat meghallgatja és megsegiti őket."(Zsolt.145:19)

kissilferfinoona írta...

Beteljesiti az őt félőknek kivánságát;
kiáltásukat meghallgatja és megsegiti őket!
(Zsolt.145:19)

Sári mama írta...

Drága Iri!
Nagyon szép tanúságtétel, köszönöm szépen. Miközben meghatódva olvastalak, egy ige megerősített abban, hogy ami történt veletek, az isteni irányításra történt:

"Ajánld utadat az Úrnak, remélj benne, s ő irányít majd." Zsolt 37,5

Áldjon meg benneteket az Úr továbbra is!

iri írta...

Koszonom!