2013. április 11.

NEHANY SZOBAN

Megjegyzem,hogy ot napja idekoltoztunk,elvallalva ennek a turisztikai kozpontnak a felugyeletet.Hogy mi is ennek az elozmenye s miert kellett ebben a korban ujat kezdeni,talan kesobb ezt is megirom.
AZ UR ALDJON MONDANNYIOTOKAT!

8 megjegyzés:

sedith írta...

Hát, Iri, le a kalappal előttetek! Ismét példát mutatsz arra, hogy az ember mindig oda megy, ahová "hívják". És az ember mindig tudja, hogy mikor kell mennie, és mikor nem. Lepipálsz sok fiatalt mind hitben, reménységben, mind pedig életkedvben, életerőben! Sok-sok egészéget, erőt és kitartást kívánok ahhoz, hogy amit felvállaltatok, azt becsülettel és szeretettel tudjátok végezni. :)
Ölellek: Edith

Névtelen írta...

Like!
JH

Piroska írta...

Isten áldjon és segitsen Benneteket az Új úton!

kissilferfinoona írta...

Az Úr adjon neked sok erőt és egészséget,és mind a kettőtöknek!
Gondolok rád imában!

Borzási A. Kriszta írta...

szóval, akkor hol is van ez pontosan? :)
kéne majd találkozzunk!

Gogyan Eva írta...

Nagyon hianyoztal kedves Iri.Jo ujra hallani feloletek.A legfontosabb,hogy akar hol vagyunk az Ur Jezus jelenlete biztos szamunkra.A mi feladatunk,hogy ahova Isten heljez ott vilagitsunk.Kivanom,hogy az uj othonotokban is Isten aldasa legyen rajtatok.Egy kerdesem lenne:szamitasz jonni a Hargitara a noi csendes napokra/

Tündi Daika írta...

Tényleg? Hát ez pazar! Éreztették jól magatokat:-)

iri írta...

Nagyon jol esett a sok biztato szo!
Van ra szuksegem, mert mindennap ujabb es ujabb kihivast hoz.De minden reggel az Ur friss Igevel var amire eppen szuksegem van.
Edith,draga nehogy azt gondold, hogy nem vagyok en is megszeppenve,hogy az Ur ezt kivanta el tolunk, de Vele mindig , minden korban csodalatos a kaland.
Koszonom az imat,Ilona es Piroska!
Kriszta remelem talakozunk!
Eva draga meg nem tudom ha megyek,ha a dolgok ugy alakulnak s lehet...talan, az Urra bizom!