2012. szeptember 26.

HA SZERDA AKKOR TEA

Azt hiszem egy kicsit megallhatunk beszelgetesre.Egy csesze tea erejeig.Mert a munka meg hiv, ameddig ez a  napsuteses ido tart,elkezdtem takaritani a kertet,marmint ami meg van takaritani valo.Ma eppen a kukorica koret vagtam le.Meg lenne a paradicsom,de az meg pirosodik s hagyom ameddig ra nem jon a harmat.
Es ti?Mivel vagytok elfoglalva?Ugye embere valogatja, nem? Meg az eletkorulmenye.A fo mindenben az , hogy mindent a maga idejeben elvegezzunk s a prioritasok sorrendjeben valogassuk napi teendonket.Mert ugyebar nekem is lenne eleg dolgom a szobakban meg a konyhaban, egy kis leltart vegezni a fiokokban, meg szekrenyekben, biztosan akad sok eldobni valo, de amig a jo ido tart inkabb vegzek a kerttel s utana johet a tobbi is.
Milyen jo veletek beszelgetni , senki nem vag bele beszedembe,mondhatom a magamet kedvem szerint.Hat persze bizonyara megertek, mert egesz nap egyedul vagyok nincs kivel szot valtsak, s most aztan "kibeszelem " magam.
HAT AKKOR KELLEMES TEAZAST!

3 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

Kedves neked aztan van mit csinalj!
A tombhazban mas dolgok varnak elvegzesre.Az igaz,hogy meg nagy dolgokat nem tudok ugy vegezni mivel hamar elfaradok a tudogyuladas utan de lassan es biztosan erosit es gyogyitt az Ur.Holnap megyek felulvizsgalatra,es kerem az Ur Jezust adjon teljes gyogyulast szamomra ha szent akarataval megegyezik keresem.A legfontosabb,hogy lelkileg legyek(legyunk)egeszsegesek amit kivanok mindenikunk szamara.

Névtelen írta...

mindig elolvasom a blogbejegyzéseket valahogy megnyugtato ,egyszerü mindennapi átelések erre van szükség a mai rohano világunkban ,az Úr áldjon meg

iri írta...

Ugy van Eva, de en sem vegzek sokat egyszerre, csak amennyit elbirok.Kivanok teljes gyogyulast!Koszonom latogatasod!

Kedves Nevtelen(talan Boriska?)
Joleso erzes, hogy tudom ,hogy benezel hozzam, s "nem beszelek" egymagam.Koszonom!