2009. április 9.

AKAROM HOGY

Tudjatok,hogy befejeztem a takaritast,ahonnan eppen elkoltoztunk,johetnek a hazigazdak.Most eppen Torontoban vannak de az Ur irgalmaval 15-en itthon lesznek.Nagyon halas vagyok az Urnak mert kimerito munka volt s mint lattatok panaszkodtam is,de most tudom hogy aggodalmaskodtam hogy nem vegzem el idejeben,s azt is tudom hogy az Ur Igejevel erositett.. Örvendezzetek Istennek, a mi erősségünknek; ujjongjatok a Jákób Istenének (81-es zsoltar)Szoszerint megerositett,igazan szegyellem magam az Ur elott O olyan huseges igereteihez es en mindegyre aggodalamaskodason fogom a szivemet.
Lehet hogy tulzasnak tunik amit most irtam de bizony amikor erzed hogy erod mar nem a regi s a teljesito kepesseged fogy olyan jo megtapasztalni az Isteni erot minden dologban.Bizony Tunde ugy van ahogy irtad kik az Urban biznak erejuk megujul.Olyan jo mindennel odafordulni Urunkhoz s olyan jo halat adni Neki,hozzatapadni,erot meriteni,tovabblepni s bizni rendithetelenul.Itt ahol vagyok vasarnap a viragvasarnapot unneplik de en szivesen toltom tele szivem a feltamadas oromevel.Meg akkor is ha netalan egy zsak kibontatlan maradna .Mar nem is szamit.A fo hogy Krisztus Ura szivemnek.Halleluja.

3 megjegyzés:

Tündi Daika írta...

Úgy látom minden nőnek nagy megpróbáltatás ez a takaritási szezon. Hát nem csodálom, ha más házában nehezebbnek tűnik, mert a sajátjában is az ember alig tud sokszor boldogulni. Na de vége a takaritásnak és jöhet az ünnep! Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Tündi Daika írta...

Ha Debrecenben jársz, szivesen várlak egy kávéval, sőt egy ebéddel is...:)

Ilyés Zizi és Tibor írta...

mna hogyha be tetszett fejezni a takaritast akkro hadd 1 Kellemes unnepet persze Husvetit:):DIri neninek:)