2016. április 27.

ÉN EZT EGYSZER MÁR FEJTEGETTEM

Azt hiszem.Vagyis ,hogy enyire pang az élet itt a blogvilágban.Vannak hüségesek,kitartóak,na meg mások teljesen letüntek.Én annak idején azt mondtam,hogyha nem is olvas senki azert kitartok.De sajna nálam is nagyon leapadt a bejegyzések száma.Éppen ma olvastam valakit(örvendek,hogy még olvashatom) hát a kezdő évbe 622  bejegyzése volt,s az évekkel mind jobban csőkkent.Nálam is kevés.
Vajon elavult?Vagy nincs mit irni?Vagy csak úgy egyszerüen nincs rá idő?Talán már az sem számít ha válaszolunk vagy  sem rá.Hát én ezt csak azért írom mert sajnálom,olyan intim,meghíttebb volt itt lenni,mint tudjátok ti hol.
Azért örvendek,hogy még sokatokat ott fellellek.Ott.Úgye ott könnyebb is.Minden csak egy kattintás erejéig meg, s jooool el lehet bámészkodni is,néha éjszakáig ott felejti magát az ember.Most ,hogy
megjelentek ezek az új jelek,még könnyebben megy,odarakni egy könnyes szemet s már nem is kell irni,hogy sajnálom,vagy részvétem,vagy egyéb,csak kattintás,s kész.
Hát akkor viszlát,megtaláltok a Facebookon.Ott már nem irok ennyit mert egy copy-val elintézem

4 megjegyzés:

Monika írta...

Biztos a fb is az oka a pangásnak, és talán az is,hogy minden megkopik idővel, elveszti az újdonság erejét. Aztán fáradtak vagyunk, még a blogvilágban sem tanácsos részletesen írni az életünkről...Időnként én is azt érzem,hogy minek írom....nem válaszolnak. Én nem csak magamnak írok, egyfajta társalgás miatt.Jó mástól tanulni....Hát,majd kiderül...

iri írta...

Úgy va Mamka drága,jó volt itt társalogni annak idején,Dehát most minden annyira megváltozott a mindennapjainkban is,meg rohan az idő már szinte utól sem érjük.Én is őrvendek mikor valaki itt hagy egy Jó napot!

sedith írta...

Az én esetemben a leszűkített idő az oka, hoyg nagyon-nagyon sokkal kevesebbet írok, mint régebb. Akkor itthon voltam egy vagy két picivel, másak voltak a napjaink. Most nagyobbak a gyerkeek, munkám van meg ezer egyéb tevékenység, hát a blog a legutolsó, amire időt, energiát, kedvet tudok szakítani. NÁlam is megmaradt 2-3 hűséges olvasó, énis megmaradtam hűségesnek 2-3 blogon, és ennyi.
Az a másik is biztos hibás, tény, de szerintem nem lehet mindent az ő fejére sózni.

iri írta...

Edith en is kovetlek de sajnos csak nehany sort az olvasoban,mert veszjelzes van ha kinyitom a blogod!