2014. március 10.

HETFOTOL HETFOIG

Esemenyekben gazdag hetet hagytunk magunk mogott.Eloszor is penteken itt Comani-ban rendeztuk meg a nonapot,egy jo alkalom arra , hogy szoljon az Ige.Isten irgalmas volt es szazan felul volt a resztvevok szama.
 Amint itt is latszik

 Bizonysagot tettem arrol mikent tanitott meg az Ur orvendezni a szevedesben , fajdalomban
 Ez mar Draganesti-en van.Mindket helyen a tizparancsolatrol szolt az Ige , s annak athagasarol,s ennek a kovetkezmenyeirol,s mikent lehet az itelettol szabadda lenni.
A het nagy orome a tegnap vasarnap volt is egy  Amerikabol erkezett anya letette buneit Isten kezebe s kerte a bemeritkezest.Megtapasztaltuk Isten kozelseget, mivel tobben is elore mentek azzal a kivansaggal, hogy szeretnenek szovetsegre lepni Istennel a keresztseg vizeben isKoztuk volt nagyobbik unokam is.Aldott az Ur.
Ez az also kep a nonaprol van.
Hogy miert volt ez az edesanya latogatoban itt.Irtam mar aarrol, hogy amerikai fiatalok toltenek egy honapot itt Draganesti-en.A World Race neven ismert szervezeten belul jarjak a vilagot, 11 honapig.Most a kilencedig hoapban vannak, s a szulok ugy dontottek, hogy atrepulik az oceant s itt talalkoznakS ez az edesanya( 60n eves) itt adta at eletet Megvaltojanak,oromot okozva sokunknak.Csodalatos alkalom volt.

1 megjegyzés:

Gogyan Eva írta...

De sok csodalatos aldasban van reszed(reszetek),SZIVBOL ORULOK NEKTEK.Kivanom Istenunk aldasat tovabra is szamotokra kedves baratnom
Hala Istenunk nagy kegyelmenek,hogy ott is novekszik Isten orszaga ujabb megtert lelkekkel.Ove legyen a hala es dicsoseg.